M51 vs S20FE vs S23

troyn666

Kilopat
Merhaba,

Şu anda Samsung M51 telefon kullanıyorum. Daha 1 yıla yakın garantisi de bulunuyor. Aslında telefonumdan genel olarak memnunum ama biliyorsunuz Samsung m serisini çabuk öldürüyor beni uzun süre idare etmeyeceği için değiştirmeye karar verdim.

Yine Samsung almayı düşünüyorum çünkü diğer telefon markalarını pek bilmiyorum. Eğer sizin önerebileceğiniz varsa duymayı çok isterim.

Samsung S20 FE 11 bin.
Samsung S23 ( yanında Galaxy Watch 5 hediyeli) ise şu anda 26 bin lira.

Samsung M51 modelini 7 binden geri alıyor üstünü tamamlayıp ben alacağım.
Sizde M51'den S20FE ye geçmek mantıklı olur mu? Yoksa almışken mecbur S23 mü almak lazım. Aslında S23'ü Samsung'a gidip incelediğimde küçük olması sebebiyle tam emin olamadım. Sizin önerebileceğiniz bir model varsa değerlendirmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Şu anda Samsung M51 telefon kullanıyorum. Daha 1 yıla yakın garantisi de bulunuyor. Aslında telefonumdan genel olarak memnunum ama biliyorsunuz Samsung m serisini çabuk öldürüyor beni uzun süre idare etmeyeceği için değiştirmeye karar verdim.

Yine Samsung almayı düşünüyorum çünkü diğer telefon markalarını pek bilmiyorum. Eğer sizin önerebileceğiniz varsa duymayı çok isterim.

Samsung S20 FE 11 bin.

Sizde M51'den S20FE ye geçmek mantıklı olur mu? Yoksa almışken mecbur S23 mü almak lazım. Aslında S23'ü Samsung'a gidip incelediğimde küçük olması sebebiyle tam emin olamadım. Sizin önerebileceğiniz bir model varsa değerlendirmek isterim.
Bu sizin kararınız. Tabii ki S23 modeli S20FE'dan daha iyi. Ama arada ki fark fazla. Bu sana kalmış :)

Merhaba,

Samsung S20 FE 11 bin.

Üçü arasında bir tercih yapacaksan S23 almanı tavsiye ederim.

Yani aslında S20FE modeli fiyat olarak çok dikkatimi çekti fakat M51'den geçmeye değer mi ondan emin olamıyorum sadece fikrinizi almak istedim eğer geçmeye değmez derseniz S23 almayı düşünüyorum hazır saat kampanyası da varken.

Ekran, donanım ve kamera olarak S20 FE daha iyi. M51 modeli ise batarya olarak daha iyi. S20 FE modeli de artık güncelleme almayacak büyük ihtimal. Bu eksisi var. S23 kulaklık ve saat hediyesiyle beraber ikisinden bir tane seçebiliyorsun. 22 bine falan denk geliyor. S20 FE modeli de iş görür, M51 modelinin bataryası senin işini çok görüyorsa S20 FE batarya noktasına seni tatmin etmeyebilir. Tabii o kadar kötü bataryası yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı