MSI Afterburner' den voltajı düşürdüm ama bana mısın demedi. Voltajı eski ayarına çekip işlemciden kıstım sorun çözüldü. Bu sorunu 1 senedir çekiyordumSizin ekran kartı da sağlam harcıyor hocam. PSU biraz ucu ucuna gibi belki ondan da olabilir.
600W high power marka psu varŞuan ki işlemciniz nedir? Aslında bu sistemi satıp FX serisinden kurtulup AM4 sisteme geçmek var da işte. Birde ekran kartı?
Sizin ekran kartı da sağlam harcıyor hocam. PSU biraz ucu ucuna gibi belki ondan da olabilir.
Anakart sen yeni PC alana kadar idare ettirir.işlemci turbosu overclock mu?
birde bu anakart kaç yıl gider?
kaç yıl götürürAnakart sen yeni PC alana kadar idare ettirir.
OC değil işlemciden çok bilgim yok yanlış bilgi vermeyeyim. İşlemcide Turbo var. İşlemci hızını 4 GHz' ye kadar çıkartıyordu. Bu da oyunlarda FPS' ni etkiliyor
Bunu kimse bilemez, kullanmana bağlı. Çıt kırıldım bi parça değil. Benim anakartı 7-8 yıldır kullanıyorum.yenipx derken kaç yıl
günde 4 saat falan en fazla csgo mc gidip geliyorumBunu kimse bilemez, kullanmana bağlı. Çıt kırıldım bi parça değil. Benim anakartı 7-8 yıldır kullanıyorum.
ben bu pc ye 1-2 yıl sonra nası bir güncelleme yapabilirimBunu kimse bilemez, kullanmana bağlı. Çıt kırıldım bi parça değil. Benim anakartı 7-8 yıldır kullanıyorum.
10 saat açık benim PC, sıkıntı olmaz.günde 4 saat falan en fazla csgo mc gidip geliyorum
1-2 yıl sonra tekrar konu açarsın. Yükseltmeye kararlıysan yeni konu açman gerek.ben bu pc ye 1-2 yıl sonra nası bir güncelleme yapabilirim
nası bi update yapabilirim bu pc ye adam etmek istiyorum bunu yeni aldım zaten fx işlemcim ısınıyo başka bişe yok max 68 derece sıcaklığı csgo oynarken minimum ise 2810 saat açık benim PC, sıkıntı olmaz.
tamam kardo şuanlık bi şekil gidiyo pc csgo 4:3 low grafik 768p çözünürlükte 150 200 fps bazen 60a düşüyo 10vs10 oynarken kasmıyo onun dışında10 saat açık benim PC, sıkıntı olmaz.
1-2 yıl sonra tekrar konu açarsın. Yükseltmeye kararlıysan yeni konu açman gerek.
68 bir şey değil, değerlerde sorun yok hatta ısınmıyor bile.Nasıl bir Update yapabilirim bu PC'ye adam etmek istiyorum bunu yeni aldım zaten FX işlemcim ısınıyor başka bir şey yok Max 68 derece sıcaklığı CS:GO oynarken minimum ise 28
Tamam kardo şu anlık bir şekil gidiyor PC CS:GO 4:3 Low grafik 768p çözünürlükte 150 200 FPS bazen 60a düşüyor 10VS10 oynarken kasmıyor onun dışında
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.