hocam 600w psu azmı?
mesela hangi özellikler?Hocam diğer özellikleri yazmamışsınız.
ekran kartına değil işlemciye abanırım değişieceğim zaman ama şimdilik düşünmüyorum pc götürüyo bi şekil68 bir şey değil, değerlerde sorun yok hatta ısınmıyor bile.
Bu sisteme para harcamanı tercih etmem. Değmez çünkü. Benim PC seninkinden kötüydü, GT 420 vardı. Senin gibi bendeki anakarta uyan yeni donanımlar topladım. İşlemci, ekran kartı yükselt desem 3000 lira masraf yapacaksın. CS GO oynuyorsun çoğunlukla tahminimce. Kasmıyorsa gerek yok. Rahatsız edecek kasmadaysa RAM yükseltebilirsin.
Hocam 600W PSU az mı?
Mesela hangi özellikler?
Ekran kartına değil işlemciye abanırım değişieceğim zaman ama şimdilik düşünmüyorum PC götürüyor bir şekil
hocam söylemiştim ama yine söyliyim gtx760 4GB 8gb ram600W değil hocam sistem özelliklerinizi merak ettim.
Ekran kartı, işlemciniz falan.
bu sistem beni götürmezmi?Hocam biraz parayı biriktirin sonra üstüne işlemci, anakart, RAM'i de satın. Güncel bir sisteme geçin ikinci el de toplanabilir.
Götürür de hocam eski sisteme yatırım yapmaya gerek yok. Daha güncel, daha güçlü bir sistem kullanmak varken.Bu sistem beni götürmez mi?
kardo csgo mc için değermi pc ile çok işim yok zaten çok oynamaya kıyamıyorum bile çok titiz davranıyorum buda yeni aldım zaten csgo için yeterli zaten ilerde biraz işlemci updatesiyle devam ederim param olunca yem sistem alırım tabi ama şuan o iş yaşGötürür de hocam eski sisteme yatırım yapmaya gerek yok. Daha güncel, daha güçlü bir sistem kullanmak varken.
Ne yapacaksınız benim yaşı mı hocamkardo csgo mc için değermi pc ile çok işim yok zaten çok oynamaya kıyamıyorum bile çok titiz davranıyorum buda yeni aldım zaten csgo için yeterli zaten ilerde biraz işlemci updatesiyle devam ederim param olunca yem sistem alırım tabi ama şuan o iş yaş
hocam senin yaş kaçtı ya
sorduk bea boşverNe yapacaksınız benim yaşı mı hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.