Sefaaaaa
Hectopat
Daha fazla
Sizlerin tavsiyeleri üzerine toplayacağim sistemi birazcık düzeltim render atıcagım için amd 8350 işlemci yaptım youtube oyun kanalım var, o yüzden ekran kartını biraz kıstım ama her oyunu kaldıracağını düşünüyorum bu ekran kartının da render hızını artırması için ssd diye bir şey varmış vatandan toplayacam bilgisayarı pek bilmem. Ssd önerir misiniz? Sistem söyle.
Size 3 sorum var şimdi.
1. 8350 işlemci ses çıkartıyormuş fanı ses önemli değil ısınma sorunu olur mu kendi fanıyla ?
2. kasa hava sirkülasyonu az diyorlar aldımızda fanlarıyla birlikte mi geliyor eskişehirde yaşıyorum bu ilde ısınma sorunu yaratır mı ?
3. Ssd almam gerekir mi render için önerileriniz var mı ssd link atar mısınız tam bilmiyorum ilk defa topluyorum pc baya bi araştırdım parçaları güzel bi kasa topladığımı düşünüyorum. Sizce nasıl ?
bakan yokmu bu arada vatandan toplayabiliyozmu montajini falan işletim sistemini onlar kendileri kuruyormu ?
- İşlemci: FX X8 8350
- Anakart: ASUS M5A97 R2.0
- Ekran kartı : ASUS R9 270X DirectCU II
- Bellek: 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz
- Sabit Sürücü: Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm
- Ses Kartı: Tümleşik
- Monitör: AOC 21.5” E2262Vw
- Kasa: Cooler Master RC-K350
- Güç Kaynağı: Kasaya dahil 600W
Size 3 sorum var şimdi.
1. 8350 işlemci ses çıkartıyormuş fanı ses önemli değil ısınma sorunu olur mu kendi fanıyla ?
2. kasa hava sirkülasyonu az diyorlar aldımızda fanlarıyla birlikte mi geliyor eskişehirde yaşıyorum bu ilde ısınma sorunu yaratır mı ?
3. Ssd almam gerekir mi render için önerileriniz var mı ssd link atar mısınız tam bilmiyorum ilk defa topluyorum pc baya bi araştırdım parçaları güzel bi kasa topladığımı düşünüyorum. Sizce nasıl ?
bakan yokmu bu arada vatandan toplayabiliyozmu montajini falan işletim sistemini onlar kendileri kuruyormu ?
Son düzenleyen: Moderatör: