M5A97 R2.0 Hyper T4 ve Vengeance RAM uyuşmazlığı

berke alkan

Hectopat
Daha fazla  
Kafam karışık Cooler Master Hyper T4 Lga775/1155/1156/1366/2011 & Am2/Am2+Am3/Am3+/Fm1 İşlemçi Soğutucu - Vatan Bilgisayar

Vatandan bunu aldım. Amd fx 6300 ile taktım ancak egzoz fanı şeklinde takılmadığını eve gelince öğrendim. Ve kasaya taktığım için vatan geri almıyor. 2 ram yeri kapandı 8 gb yapmam lazım ancak diğer yere taktığım zaman rami 1 tane rami okuyacak. Anakart kılavuz baktım aynı renklere takılması isteniyor. Bende 1 mavi bir siyah kapalı bu durumda ram soğutucunun altına da girmiyor. Bu durumda ne yapcam?

Anakart Asus M5A97 R2.0 Amd 970/Sb950 Am3+ Ddr3 2133Mhz (O.C.) Usb 3.0 Sata 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar

RAM Corsair 4Gb Vengeance Ddr3 1600Mhz Cl9 Tek Modül Bellek - Vatan Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair'in tasarımından emin değilim. Yan taraflarında vida veya iki parçayı birbirine tutan çıtlar olmalı. Onları çıkartarak yapabilirsiniz.
2 tane tırnak tarzı şeyler var onları açabilirim gibi geliyor ama birisinden bakıp yapsam daha sağlıklı olmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
O bellekler yüksek profil, soğutucunun altına girmeyeceğinden emin olabilirsin.
M5A97 R2.0'da işlemciye yakın tarafta bulunan mavi 2 bellek slotu kullanılıyor.

Bunları geçtim, yeni aldığınız bir ürünü memnun kalmadığınız taktirde iade edebilirsiniz.
Yeter ki kutu içeriğine bir zarar gelmesin, bir eksik olmasın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı