M61PML-k Sistem Yeni RAM ve HDD Sonrası Oyunlarda FPS Düşüşü

TumerSeymen

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta okuduğunuz gibi yeni RAM ve HDD takınca oyunlarda FPS düşüşü yaşadım. Mesela LOL gibi bir oyunda yeni RAM ve HDD takmadan önce ve 32 bit iken, 95-120 FPS arası alırken, format ile 64 bit yaptım ve yeni RAM ve HDD takınca bu değerler 40-60 arası gibi bir şey oldu. Anakartım M61PML-k, işlemcim AMD Athlon II X2 250, RAM'ım HyperX 4.2:8GB RAM. RAM'ları teker teker deneyince birisinin sanki arızalı olduğunu fark ettim ve arızalı olduğunu fark ettiğim RAM'de sürekli FPS düşüşü gerçekleşiyor. Yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar. :)

Çalıştırmayı denediğimde çalışıyor. Arızayı da RAM ları teker teker slotlara taka taka buldum. Düzgün çalıştığını düşündüğüm RAM ı takınca sıkıntı çıkmıyor. Ancak arızalı düşündüğüm RAM ı taktığımda oyunlarda 10-15 arası FPS düşüşü yaşıyorum. HDD de problem olabilirmi? aslında bu soruyuda sormak istiyorum. İki parçayıda sıfır aldım nasıl oluyor anlamış değilim.

Aslında Fpsyi ekran kartının performansı ve internetin durumu etkiliyor genelde. Ram in etkisi olur mu emin olamadım ama tüm driverların güncel olduğundan emin ol. Sıfır aldıysan kabul etmeyebilirler ram i geçerli bir sebep sunman gerek fps durumunu ekran kartındandır diyerek kabul edemeyebilirler ama bir dene şansını.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı