Maaşım eksik yatmış

KrofeSSionall

Hectopat
Daha fazla  
25.03.2023 tarihinde şok markete girişim oldu. Asgeri maaş + 1500TL yemek ve yaklaşık 300-600 arasında prim olarak anlaştık. Her ayın 5'inde maaşlar yatırılıyordu ve benimkisi de yatırıldı. Ayın 25 ve 5'ini sayarsak toplamda 12 gün çalıştım. Mantıken maaşın 3/1'den fazlasını almam gerekiyordu ve 10000TL'nin 3/1'i yaklaşık 3300TL falan yapıyor. Buna rağmen bana 2250TL yatırdılar. Mağaza müdürüme yazdığımda normal dedi. Sizce bu normal mi?

25-5 arasını 10 günden ve maaşı da 8500 liradan baz alıyorlardır normal.

Ayın 24'ünde bana işe girişin oldu dediler, ayın beşini saymazsak 11 gün ediyor ki zaten 10 gün olsa bile yemek ve primi yatırmadan sadece asgeri ücret 2800 civarı bir şey yapıyor. Her türlü eksik.

Açlık sınırının altına çalıştırıp üzerine bir de eksik yatırmak. Tam da Türkiye'deki işveren tipi.
Asgari ücret iyice standart ücrete dönüştü. Lanet olsun böyle düzene

25.03.2023 tarihinde şok markete girişim oldu. Asgeri maaş + 1500TL yemek ve yaklaşık 300-600 arasında prim olarak anlaştık. Her ayın 5'inde maaşlar yatırılıyordu ve benimkisi de yatırıldı. Ayın 25 ve 5'ini sayarsak toplamda 12 gün çalıştım. Mantıken maaşın 3/1'den fazlasını almam gerekiyordu ve 10000TL'nin 3/1'i yaklaşık 3300TL falan yapıyor. Buna rağmen bana 2250TL yatırdılar. Mağaza müdürüme yazdığımda normal dedi. Sizce bu normal mi?
Hocam çalınan ürünlerden dolayı bir mesuliyet oluyor mu? Maaştan kesemezler de primden falan kesiyorlar mı ?

Asgari ücret iyice standart ücrete dönüştü. Lanet olsun böyle düzene.

Hocam çalınan ürünlerden dolayı bir mesuliyet oluyor mu? Maaştan kesemezler de primden falan kesiyorlar mı?

Kasada açık çıkarsa sizden kesiyorlar. 2 ayda bir envanter var onda da eksik çıkarsa sizden kesiyorlar. Sigaralar eksik çıkarsa yine sizden kesiyorlar. Fakat envanterden önce geldim ve kasada hiç açığım yok.

Kasada açık çıkarsa sizden kesiyorlar. 2 ayda bir envanter var onda da eksik çıkarsa sizden kesiyorlar. Sigaralar eksik çıkarsa yine sizden kesiyorlar. Fakat envanterden önce geldim ve kasada hiç açığım yok.
Saçma sapan iş madem kasaların güvenliğini önemsiyorsun o halde güvenlik alacaksın gerçekten illet şu firmalar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı