Kızın ayak bakımına maaşım gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Resmen findom gibi olay. 1 ay çalışıp alın teriyle kazanılan para kıza gitmiş. Bundan keyif alsaydınız hastalık konusu olurdu ama siz saflığınızdan dolandırılmışsınız (troll değilse). Ailesi ile konuşun ne yapın edin almaya çalışın bu tarz durumlarda mahkeme ile sonuca varılamaz maalesef.

Ayda yaklaşık 60k kazanıyorum. Geçen kız arkadaşım maaşı istedi çok önemli olduğunu söyledi bayağı üzgün gözüküyordu, daha sonra karşılayacağını söyledi, herhalde babasının borcunu falan kapatmak için istedi diye düşündüm, güvendim verdim. Daha sonra öğrendim ki 60K'yı sırf ayak bakımına harcamış. Pedikür oje taban, nasır temizleyici vs. benim kafa tabii attı. Kıza bayağı bağırdım çağırdım şimdi bir süredir konuşmuyoruz. Ne yapmalıyım sizce?

Kankam bundan tek önerim bir ders çıkarmak 29 yaşındaymışsın 2 yıldır konuşuyorsun büyük ihtimalle ciddisin ciddi bir kızdan 60binlira tüm aylık maaşını ayak bakımına yatırıyorsa o ciddi düşünülecek bir kız değil.

@Crowzz1903, bu arada yapılabilecek en mantıklı davranış bu. Mahkemede mesaj konuşmaları da kanıt olarak geçiyor. İlgili şahsı icraya verirse ve bu mesajlarla kanıtlayabilirse belki parasını alabilir, o ihtimal de var.

Kankam bundan tek önerim bir ders çıkarmak 29 yaşındaymışsın 2 yıldır konuşuyorsun büyük ihtimalle ciddisin ciddi bir kızdan 60binlira tüm aylık maaşını ayak bakımına yatırıyorsa o ciddi düşünülecek bir kız değil.

Hayır 60bin TL külliyen tutmuyor oje 1000TL 600TL nasır 600TL bakım 750TL topuk bakım. Medikör pedikör cart curt Max 3000-5000TL

Herkesin Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisini kendine göre yorumladığı bir gerçek, belki de o da ayak bakımını gerçekten çok önemli görüyordur. Sonuçta sana yalan söylememiş, sadece "çok önemli olduğunu" söylemiş ama ne için olduğunu net bir şekilde belirtmemiş 😅

Şaka bir yana, durumu soğukkanlılıkla konuşmakta fayda var. Paranın boşa gitmemesi için ne gerekiyorsa yap, ama dolandırıldığını da unutma. Haksız değilsin, sonuçta 2 yıllık bir ilişki var, gözünün kararması normal. Ama unutma, evli olsan bile başkasının borçlarını (hayatındaki kadının babası vb.) Üstlenmek sana düşmez. Kurtarıcı rolüne girmeye hiç gerek yok; gördüğün gibi bu sadece sana zarar verir. Kendine dikkat et.

Hayır 60bin TL külliyen tutmuyor oje 1000TL 600TL nasır 600TL bakım 750TL topuk bakım. Medikör pedikör cart curt Max 3000-5000TL
ya çok lüks bir yere gitti yada arta kalanı başka birşeye harcamış olabilir. Paranoya oldum iyice acaba finansal köleleri falan mı vardı onun için mi yaptı böyle bir bakımı. Neye inanacağımı şaşırdım, aldı bütün aklımı.

Bence kesin engelleyecek dostum bu mesajlarla kanıtlamaya çalış en kötü mahkeme için kanıt delil vs olabiliyorsa olur avukatınız varsa sorabilirsiniz.
bunu yapmaya çalışacam hocam.

ya çok lüks bir yere gitti yada arta kalanı başka birşeye harcamış olabilir. Paranoya oldum iyice acaba finansal köleleri falan mı vardı onun için mi yaptı böyle bir bakımı. Neye inanacağımı şaşırdım, aldı bütün aklımı.

bunu yapmaya çalışacam hocam.
Parayı IBAN üzerinden mi gönderdin? Göndermişsen, açıklamaya ne yazdın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı