Mac Bilgisayarlar, Oculus Rift İçin Yetersiz

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Oculus’un kurucusu, en yüksek performans sergileyen Mac bilgisayar modellerinin bile Oculus Rift çalıştırmaya yetmediğini açıkladı. Facebook’un iki yıl önce satın aldığı Oculus, sanal gerçeklik konusundaki çalışmalarını hızlandırmış ve Ocak’ta gerçekleştirilen CES 2016’da Oculus Rift’i sahneye çıkarmıştı. Tanıtımın ardından ön siparişlerine başlanan sanal gerçeklik gözlüğünü tam performanslı kullanabilmek için güçlü bir bilgisayar gerekiyor. İstenen sistem gereksinimleri de bir süre önce açıklanmıştı. Oculus

Mac Bilgisayarlar, Oculus Rift İçin Yetersiz Technopat

Daha fazlası...

Merhabalar Ali Bey sizi ve Recep beyi technopatı, sistem toplarken ve ürün incelemelerinde sürekli takip etmekteyim maalesef technopat web sitesi üzerinden sorularıma cevap alamadım sizlere bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim.
ASUS STRIX GTX 980 Ti Ekran kartı 3D Vision ve G-Sync teknolojilerini destekler mi? videolu incelemesinde kutusunun üzerinde G-Sync yazısını gördüm ama 3D Vision yazısını göremedim en doğrusunu sizden öğrenmek istedim teşekkür ederim.
(neden mi buraya yazdım? ASUS STRIX GTX 980 Ti inceleme sayfalarından yazıyorum cevap verilmiyor :( bide buraya yazayım dedim lütfen yardımcı olun :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı