Mac Kuracağım Ama Sürekli Kullandığım Programlar Ne Olacak Sorunsalı

Makaleler
1
Daha fazla  
Değerli ustalar yaygın olarak kullanılan hangi programların ve oyunların Mac versiyonu mevcut? Mesela ben CS olmadan yaşayamam CS 1.5'in Mac OS versiyonu var mı? Varsa nereden indirebilirim? Bu programların ve oyunların ilaçları da mevcut mu? Linux'ta olduğu gibi Windows programlarını çalıştırabilecek bir eklenti var mı? Dün yaklaşık 2 saat uğraşmama rağmen Mac OS kuramadım bugün eve gittiğimde uğraşmaya devam edeceğim ama kurduktan sonra da bilgisayarın başında g.. gibi ekrana bakakalır mıyım onu merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki pc programlarını hatta oyunlarnı oynayabileceğiniz eklentiler mevcut... CrossOver yada Paralel Desktop internetten aratır bulursunuz... Free olanlarıda mevcut Paralı olanlarıda araştırmanıza bağlı... Sanal emulatörle gayet güzel oyun ve program çalıştırabilirsiniz.. Yeterki düzgün kurulum yapın...

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı