Evet tekrar indirmek zorundasınız. Ayrıca Mac üzerinden C# geliştirmenize engel olan nedir?
Windows form vs olmuyor.
En azından şimdilik sanırım, güncelleme gelirse yapılabilir diye düşünüyorum.Windows form vs olmuyor.
sanal makineyi indirmemin bana ne yararı olur hocam windows formlar olmuyorsa eğer.En azından şimdilik sanırım, güncelleme gelirse yapılabilir diye düşünüyorum.
En aşağıya inince neler yapılabildiği/yapılamayacağı yazıyor.![]()
What happened to Visual Studio for Mac
Learn about Visual Studio for Mac's retirement and alternative Mac development options.visualstudio.microsoft.com
Sanal makinede oluşturacağınız programla sanal makinedeki windows uğraşır, arkadaş orada Mac OS üzerindeyken Winforms yapamazsınız demiş, bunun dışında sanal makine Macde olmayan programlarınız için destek sağlamak dışında ekstra bir işinize yaramaz.sanal makineyi indirmemin bana ne yararı olur hocam windows formlar olmuyorsa eğer.
windows form sadece windowslarda oluyor hocam o yüzden yapamıyorumEvet tekrar indirmek zorundasınız. Ayrıca mac üzerinden c# geliştirmenize engel olan nedir ?
Gerçekten mi ya e ne anlamı var o zaman nasıl yapacağım hocam ben bu c#ı Mac'ten ya yani ne anlamı oluyor. Ben sanal makineyi Windows formları yapabilmek için indiriyordum şu an vs te. Bir çözümünüz yol yöntem fikir verebilir misiniz?
Anlayamadığımdan soruyorum hocam tekrar CL0ver hocam söyledi ama ben emin olmak için sorayım sanal makine içerisinde winform yapamıyorum yani değil mi ama ileriki güncellemelerde geleceğini ve yapabileceğimizi düşünüyorsunuz.
Windows form sadece Windows'larda oluyor hocam o yüzden yapamıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.