Mac M2 Pro satıp üst model alınmalı mıdır?

Karqasa

Kilopat
Apple M.2 Pro çipe sahip 2023 MacBook Pro laptop: 16.2 inç Liquid retina xdr ekran, 16 GB RAM, 1 TB SSD depolama.

Yukarıdaki model MacBook sahibiyim, ürün sıfırdır kutusu dahil açılmadı.

Bu model cihazı satıp ya da takas yoluyla satıp bir üst model cihaz almam mantıklı olur mu yoksa bunu da kullansam arada çok fark olur mu?

Kullanım amacı günlük sürekli ofis dışındayım mailler, birkaç program birkaç da sunum için kullanacağım.

Aklınız da ki fikirleri öğrenebilirsem sevinirim.

@ahmttunc hocam 80 bine almıştım taşınırken çalındı sandım aradık taradık bulamadık taşıyanlarda yemin etti bizde kamera filan olmayınca peşini bırakmıştım sonra taşıyan arkadaşlar depoya bırakmış meğerse yeni buldum o yüzden soruyorum

@ahmttunc hocam 80 bine almıştım taşınırken çalındı sandım aradık taradık bulamadık taşıyanlarda yemin etti bizde kamera filan olmayınca peşini bırakmıştım sonra taşıyan arkadaşlar depoya bırakmış meğerse yeni buldum o yüzden soruyorum
Yakın zamanda aldıysanız M2 Pro almak gereksiz seçim olmuş biraz, M5 falan alınırdı. Satsan zarar edeceksin aç kullan bence. İade edebiliyorsan iade et.

Kullanım amacı günlük sürekli ofis dışındayım mailler, birkaç program birkaç da sunum için kullanacağım.
Bu model sana fazla bile, satıp m2 işlemcili bir air alabilirsin. Aradaki fiyat cebinde kalır. Yada bu modeli aç kullan heralde senin kullanımında 15 yıl falan götürür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı