M işlemcili modellerde bağlanmaz. Taksanda çalışmaz (tanımaz). Zaten bahsettiğin kartlar Intel işlemcili modeller için üretildi. Intel işlemcili bir Mac mini 2018 ile kullanabilirsin.
Mac'inizle harici grafik işlemcisi kullanma - Apple Destek (TR)
Harici bir grafik işlemcisine bağlanarak ek grafik performansı elde etme hakkında bilgi edinin.support.apple.com
Eki Görüntüle 2461929
Kullanım amacınızı söylerseniz o konuda yardımcı olmaya çalışalım.Anladım peki Apple için üretilen ekran kartı normal anakartlarda kullanılabilir mi AMD'ya da Intel olan sistemlerde.
Kullanım amacınızı söylerseniz o konuda yardımcı olmaya çalışalım.
MacBook'larda kullanılan GPU'lar anakarta gömülü olduğu için çıkartıp farklı bir sisteme takmanız pek mümkün değil. Arıza durumunda ısıyla çıkartıp aynı model Chip'i takabiliyorlar ama.
Bahsettiğiniz gibi Apple'a özel üretilmiş harici bir ekran kartı yok diye biliyorum.
Bu kart Mac Pro için yapılmış sanırım. Benzer görünsede normal pc anakartları ile uyumsuzdur.Hocam Radeon Pro W6800Xden bahsediyorum ve benzerlerinden.
Hadi ya AMD olunca uyumlu olur diye düşündüm.Bu kart Mac Pro için yapılmış sanırım. Benzer görünsede normal pc anakartları ile uyumsuzdur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.