Mac mini M4 alınır mı?

Hayır m1'in satışı yok. Ancak 2. el bulunur şu an.

Sen çok kararsız kaldın aslında ne istediğine karar vermen lazım önce.

Maalesef çorba oldu hocam😂

Sırf ucuz diye işine yaramayacak bir şey alma bence. Pişman olursun sonra.

Yok iyi bir şey aklımdakiler şimdi bazı oyunlar oynuyorum ve yazılıma başlayacağım güçlü bir makine lazım Mac mini yazılım konusunda canavar ama oyun konusunda bazılarını açmıyor açsa bile 60 FPS geçmiyor Windows'ta her ikisi oluyor.

Sizin bana önerebileceğiniz bu bütçeye hem oyun hem yazılım için Windows laptopu önerir misiniz bu fiyata en iyisi olacak.

Ben bunu düşündümde dün 25 Ti 29 yapmışlar.

Son düzenleme:
Sizin bana önerebileceğiniz bu bütçeye hem oyun hem yazılım için Windows laptopu önerir misiniz bu fiyata en iyisi olacak.
En son 35-40'a 4060'lı laptop (LOQ) aldırmıştım 2 arkadaşa. Ondan sonra takip etmedim, windows tarafında ne kaç para eder çok bilmiyorum.

Ben bunu düşündümde dün 25 Ti 29 yapmışlar.
Bende bu kasadan aldırdım, ikisininde kurulumunu ben yaptım, birinin ram ve disk güncellemesinide yaptım. Oyun testi falanda yapmıştım. Ama onlar 4060'lı modeliydi 3050 performansı nedir ne değildir bilmiyorum.

En son 35-40'a 4060'lı laptop (LOQ) aldırmıştım 2 arkadaşa. Ondan sonra takip etmedim, Windows tarafında ne kaç para eder çok bilmiyorum.

Bende bu kasadan aldırdım, ikisinin de kurulumunu ben yaptım, birinin RAM ve disk güncellemesini de yaptım. Oyun testi falan da yapmıştım. Ama onlar 4060'lı modeliydi 3050 performansı nedir ne değildir bilmiyorum.

Onlar ne kadar ben beğenmessem satacağım zaten al sat gibi düşünebilirsin şimdilik alacağım beğenmessem satacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı