Mac mi, PC mi almalıyım?

Diğer arkadaşlara katılıyorum madem ki sıkı bir oyuncusunuz, Hackintosh uyumluluğuna dikkat ederek güzel bir pc toplayın, dual boot olarak Mac OS X ve Windows kullanın, oyunlarınızı Windows üzerinden oynar işinizi OS X üzerinden yaparsınız. Daha verimli olur. Ancak benim oyundan çok üst bir performans beklentim yok orta seviye oynayayım yeter derseniz, günümüz popüler oyunların çoğu steam ile mac'lerde çalışmakta bu durumda kesinlikle bir Mac almanızı ve gerçek bir masaüstü ve çalışma deneyimi edinmenizi öneririm.

Topladığım PC ye IOS da kurabilirim o yüzden Nvidia ve intel'i tercih ediyorum önerdiğiniz kart'da çok güzel
Sıkı oyuncuyum deyince bunu önerdim. Fiyat olarak önerilen NVidia ürününe yakın ancak Performans olarak ondan iyiydi.
MacOS kuracaksanız Windows PC'deki bütün oyunları bulamayabilirsiniz... Yada çift sistem kurarsınız.;)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı