- Makaleler
- 1
Oraya dikkat etmemişim, tamamen yeni alacak sandım.Arkadaş zaten elimde laptop var, onun yanına alacağım demiş.
Bu durumda masaüstü daha iyi olacaktır şahsi fikrim.
Oraya dikkat etmemişim, tamamen yeni alacak sandım.Arkadaş zaten elimde laptop var, onun yanına alacağım demiş.
Windows. (Ayrıca lütfen PC demeyelim bilgisayar diyelim.)Yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum şu an elimde bir gamer laptop var. Üniversite için MacBook Pro M1 13 inç ya da masaüstü RTX 3060 Ti i7 11. nesil bilgisayar almayı düşünüyorum. Oyun oynamayı severim ama her gün her saat oynamıyorum şu an elimdeki laptop yeterli ve MacBook mu alayım yoksa masaüstü mü? Laptopum i5 9. nesil GTX 1650 işimi görüyor.
Eki Görüntüle 1584085
Eki Görüntüle 1584099
İkisi de neredeyse aynı fiyat monitör eklenince 37k falan. SİZCE NE almalıyım
sebebini merak ettim?Windows. (Ayrıca lütfen PC demeyelim bilgisayar diyelim.)
Ama oyun oynayacak bir dizüstüsü var ve oyun çok fazla oynamıyorum demiş. Belli ki alacağı cihaz üzerinden iş yapacak o zaman ise en iyi seçim "şahsi fikrim" Mac olmalı.Oraya dikkat etmemişim, tamamen yeni alacak sandım.
Bu durumda masaüstü daha iyi olacaktır şahsi fikrim.
Çünkü Türkçesi bilgisayar. Şu anki dil çok yozlaşmış durumda. Unutmayın dil demek ulus demek.sebebini merak ettim?
Genel kullanımda hiç bir cihaz Mac'in üzerine çıkamaz. Mac Mini bile 20K, 25K arasında gezen dizüstülere fark atıyor (oyun açısından değil genel kullanım)Kendi şahsi fikrim Mac gereksiz bir cihaz. Hiçbir şey yapamıyorsun oyun oynayamıyorsun crack vs yok kapalı bir kutunun içindesin diğer iOS cihazları gibi. Rtx 3060 Ti oyun dahil olmak üzere her işinizi görecektir. Okul anlamında da oyun anlamında da genel kullanmada da. MSİ alın.
Hocam kusura bakmayın ama bir nebze de olsa yanlış bilgi mac os üzerinde 3A oyunlar bulunuyor.Oyun varsa Mac yok.
Genel kullanımda nasıl fark atıyor? Ne yönden atıyor onu sorayım. Bence iş adamları dışında Mac'in kimseye faydası olmaz.Genel kullanımda hiç bir cihaz Mac'in üzerine çıkamaz. Mac Mini bile 20K, 25K arasında gezen dizüstülere fark atıyor (oyun açısından değil genel kullanım)
Çünkü türkçesi bilgisayar. Şu anki dil çok yozlaşmış durumda. Unutmayın dil demek ulus demek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.