Mac Mini 10.5.8 sürümünü 10.6'ya yükseltme

Furkang28

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben 2 gün önce 2. el bir mac mini aldım. İçerisinde mac os x 10.6 kuruluydu ama daha önce ki kullanıcı ile ilgili birçok dosya olduğu için yanında gelen DVD ile sıfırdan kurulum yaptım. Kurulum bittiğinde 10.5.8 sürümü geldi. Şimdi sorunum ise 10.6 snow leopard'a yükseltemiyorum. Sitelerde araştırdım ancak kurulum dosyası bulamadım torrent sitelerinde var diyorlar ancak beceremedim. Siz nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz ?
Teşekkürler şimdiden..

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim dediğiniz şekilde aratıp deniyeceğim.

Bir tane torrent olarak buldum 10.6. 7gb boyutunda doğru mudur ki sizce boşuna indirmiş olmak istemiyorum da.

Birde bu indirdiğim dosyayı direk çalıştırarak 10.6 ya yükseltebilir miyim yoksa usb yada dvd ye yazdırıp normal kurulum mu yapmam gerekiyor ?

Eğer işini görecek ise bende final retail lion var, usb' ye yazdırarak açılışdan temiz kurulum yapabilirsin. Golden master sürümü olmadan diğer indirdiğin os x sürümleri işini çözemeyebilir. Tabi ki Mac cihazın 10.7' yi destekliyor olmalı.

Çok iyi olur çünkü benim indirdiğim dosya yanlış sanırım çünkü disk unilty kullanarak flash belleğe yazdırmayı deedim herşeyi yaptım en son yarıda takılıyorum ve "restore failure input/output error" hatası veriyor..

MAc mini nin özellikleri şöyle acaba 1.7 yi kaldırır mı ?;

1.83 GHz İntel core 2 duo
4GB 667 MHz DDR2 ram
Type: Display
Bus:Built-In
VRAM (Total):64 MB of Shared System Memory
Vendor:Intel (0x8086)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı