Mac Mini M4 alınır mı?

m1kadoks

Decapat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dostlar biliyorsunuz öğrenciler için 25.000TL gibi bir fiyatla satışa çıktı. PC'yi sadece browserda dolaşmak ve diğer günlük ihtiyaçlar dışında CS oynamak için kullanıyorum. Bu yüzden bu cihazı almayı düşünüyorum. Sizce CS performansı nasıl olur? Ekstra almam gereken ekipmanlar var mı?

Dostlar biliyorsunuz öğrenciler için 25.000TL gibi bir fiyatla satışa çıktı. PC'yi sadece browserda dolaşmak ve diğer günlük ihtiyaçlar dışında CS oynamak için kullanıyorum. Bu yüzden bu cihazı almayı düşünüyorum. Sizce CS performansı nasıl olur? Ekstra almam gereken ekipmanlar var mı?
Bence alınır bende m1 versiyonundan geçeceğim ve tüm gün iş amaçlı kullanıyorum.

Ekipman derken monitör klavye mause gibi standart ekipmanlara ihtiyacın var tabiyki. CS performansı nedir bilemiyorum ama inceleme videoları çıksın inceleyip karar verirsin. Lol falan ben m1 ile 5k çözünürlükte oynayabiliyorum, cs denemedim hiç.

Hocam bence alınır fiyatı cok iyi ancak CS oynanır mı ne kadar oynanır bilemiyorum. Bu arada monitör, klavye, mouse, kulaklık alman lazım normal bir masaüstü bilgisayar gibi.

Bence alınır bende M1 versiyonundan geçeceğim ve tüm gün iş amaçlı kullanıyorum.

Ekipman derken monitör klavye mouse gibi standart ekipmanlara ihtiyacın var tabiyki. CS performansı nedir bilemiyorum ama inceleme videoları çıksın inceleyip karar verirsin. LoL falan ben M1 ile 5K çözünürlükte oynayabiliyorum, CS denemedim hiç.

Ekipmandan kastım sanırım klavye mouse monitörlerde Mac uyumlu olması lazım gibi bilgiler gördüm internette o yüzden sordum. Halihazırda hepsine sahibim zaten.

Ekipmandan kastım sanırım klavye mouse monitörlerde Mac uyumlu olması lazım gibi bilgiler gördüm internette o yüzden sordum. Halihazırda hepsine sahibim zaten.
Mac uyumlu olması lazım hocam evet mesela ben Ajazz ak820 Pro klavyeye sahibim. Arkasında Mac icin farkli bir mod var. Ne gibi farklari var bilmiyorum ama bazi klavyelerde Mac modu olduguna göre bazi seyler farkli.

Şart değil ama kullanım kolaylığı açısından windows yerine cmd tuşu olan klavye kullansan daha iyi tabi.

Merhaba. CS:GO’nun native MacOS desteği yok ama Steam ve Reddit’e göre gayet iyi oynanabiliyor. Ama sadece günlük kullanım ve CS:GO için M4 bayağı abartı olur yine de fiyatı bence çok iyi olduğu için alınabilir.

Ekstra almanız gereken özel bir ekipman yok ama monitörünüzün HDMI desteği yoksa dock veya çevirici almanız gerekecek, malum Apple DP düşmanı… Bir de normal bir klavye ve fare ile kulaklık işinizi görecektir.

Merhaba. CS:GO'nun native macOS desteği yok ama Steam ve Reddit'e göre gayet iyi oynanabiliyor. Ama sadece günlük kullanım ve CS:GO için M4 bayağı abartı olur yine de fiyatı bence çok iyi olduğu için alınabilir.

Ekstra almanız gereken özel bir ekipman yok ama monitörünüzün HDMI desteği yoksa dock veya çevirici almanız gerekecek, malum Apple DP düşmanı… bir de normal bir klavye ve fare ile kulaklık işinizi görecektir.

Monitörün HDMI desteği var. Teşekkürler hocam bilgiler için. Bakalım nasıl performans verecek CS2 de.

Cevap veren arkadaşlara sorum var.Bende geçicem ama monitör konusunda bilgi kirliliği var bu yüzden kararsızım.Hangi monitörü almalıyım ve alırken nelere dikkat etmeliyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı