- Makaleler
- 1
Eki Görüntüle 2495590Eki Görüntüle 2495591Eki Görüntüle 2495593Eki Görüntüle 2495594
Benmi yanlış hatırlıyorum diye oyunu tekrar açıp test amaçlı giriş yaptım.
Boşu boşuna gece yanlış bilgiden ban yemişim.
Direkt kendi sitesinden indirip açıp oynanabiliyorsa benim LoL oynarsın mesajımın neresi yanlış?
Komedi gibisin adamlada iki saat savunma yapmaya çalışmışsın. Bir de Linux ile alakası olmayan konular ile örnek vermişsin. Helal sana en doğru bilgiye sahip insan.
Şimdi konuyu okuyan başka birisi LoL oynanmadığını sanarsa asıl yanlış bilgi bu değil mi?
Yav kardeşim kafanız mı güzel okuma yazmanız mı yok. Ben nerede LoL oynanmaz demişim? Hem okumaktan acizsiniz hem de anlamakta zorluk çekiyorsunuz. Eksik bilgi verirsen asıl sen yanlış bilgilendirirsin. Yukarıda arkadaş da bahsetmiş sorunlar yaşadığını.
Yav kardeşim kafanız mı güzel okuma yazmanız mı yok. Ben nerede LoL oynanmaz demişim? Hem okumaktan acizsiniz hem de anlamakta zorluk çekiyorsunuz. Eksik bilgi verirsen asıl sen yanlış bilgilendirirsin. Yukarıda arkadaş da bahsetmiş sorunlar yaşadığını.
![]()
![]()
Ayrıca yanlış bilgilendirme banınızın kaldırılması için ben raporladım mesajınız düzenlensin diye.
Direkt kendi sitesinden indirip açıp oynanabiliyorsa benim LoL oynarsın mesajımın neresi yanlış?
Komedi gibisin adamlada iki saat savunma yapmaya çalışmışsın. Bir de Linux ile alakası olmayan konular ile örnek vermişsin. Helal sana en doğru bilgiye sahip insan.
Örnek vererek durumu anlamayan birine açıkladım bunu bile anlamıyorsanız sizin bilgi eksikliğinizden kaynaklanıyordur.