Mac mini M4 ve masaüstü icin ortak monitor tavsiyesi

Bütçe
12000-15000

furkan.ts

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
Hem Mac mini M4 hem de Windows icin kullanabilecegim bir monitor arayisindayim. Bütçem 12000-15000 bandinda. Genellikle kodlama, video izleme ve ara sira oyun oynamak icin kullanacagim. Bazi monitor ozellikleri benim icin kesinlikle olmazsa olmaz, bu ozellikler su sekilde:

• Type-C girisi ile goruntu aktarimi, hatta mumkun ise Mac mini m4'u calistirabilecek gucte bir Type-C cikisina sahip.
  • Minimum 2K cozunurluge sahip.
  • Minimum 24 inch.
  • Minimum 100Hz.

Olursa cok guzel olur ama sart degil dedigim ozellikler:
  • Pivot monitor olmasi.
  • Type-A cikisa sahip olmasi.
  • Dahili hoparlör olmasi.

Piyasadaki monitorleri arastirdigimda olmazsa olmaz dedigim ozelliklerin toplandigi bir monitor bulamadim veya buldugum monitorler 20-25k fiyattan basliyor. Bu ozellikler disinda sunlara da dikkat etmelisin dediginiz fikirlere acigim. Simdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında 5120x1440 çözünürlükte 49" superwide bir monitör tüm ihtiyaçlarını karşılar ama bütçen dahilinde ancak 2. elleri bulunuyor. Bende mac mini ve konsolla kullanıyorum. Sıfır olması şartmı ?

49 inch icin calisma ortamim yeteri kadar buyuk degil, o yuzden genellikle max 32 inch bakiyordum, konuda belirtmemisim bunu pardon. Sifir olmasi tercihim olur tabi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı