Mac Mini Metin2'de kasıyor

Emülatör aynı performansı vermiyor zaten bir de Metin2 uyumsuz ve eski bir oyun. Aynısı Knight online gibi oyunlarda da oluyor.

Benim Pentium 4 2 GB RAM NVIDIA 7200GS sistemim bilene 60 FPS veriyor o nasıl öyle düşük veriyor anlamadım. Özellikleri benim yazdığım özelliklerden kat kat daha iyi. Emulator ile iyi performans zaten beklemeyin arada emulator olduğunu daha yeni fark ettim.

Benim Pentium 4 2 GB RAM NVIDIA 7200GS sistemim bilene 60 FPS veriyor o nasıl öyle düşük veriyor anlamadım. Özellikleri benim yazdığım özelliklerden kat kat daha iyi.
Muhtemelen bambaşka amçlarla tasarlanmış olmasından dolayıdır. Muhtemelen PC bir oyun için çalıştığının farkında bile değil, %5 CPU harcıyor Metin2 için ama 60 FPS için efor vermeyi reddediyor falan Bu oyun arkada çalışmalı, anca o zaman stres atarak yaparım PC'deki işimi

Emülatöre Windows kurup oyun oynamak çok verimsiz olur. İnternet hızınız uygunsa Geforce Now'dan oynayabilirsiniz.

Emülatöre Windows kurup oyun oynamak çok verimsiz olur. İnternet hızınız uygunsa GeForce NOW'dan oynayabilirsiniz.
GeForce NOW'da Metin2 yok diye biliyorum.
Edit: Cogu gordugum sitede var diye belirtilmis fakat Custom server oynanamaz boyle.

Sanal makinede GPU cok daha kotu performans veriyor varsayilan olarak ondan dolayidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…