kadir343434
Kilopat
Parallels ile Windows kurdum. Metin2'ye girdim ve kasıyor, kalabalığın en az olduğu yerde bile 18 FPS. Bu nasıl olabiliyor?
Muhtemelen bambaşka amçlarla tasarlanmış olmasından dolayıdır. Muhtemelen PC bir oyun için çalıştığının farkında bile değil, %5 CPU harcıyor Metin2 için ama 60 FPS için efor vermeyi reddediyor falanBenim Pentium 4 2 GB RAM NVIDIA 7200GS sistemim bilene 60 FPS veriyor o nasıl öyle düşük veriyor anlamadım. Özellikleri benim yazdığım özelliklerden kat kat daha iyi.
GeForce NOW'da Metin2 yok diye biliyorum.Emülatöre Windows kurup oyun oynamak çok verimsiz olur. İnternet hızınız uygunsa GeForce NOW'dan oynayabilirsiniz.
Emülatöre Windows kurup oyun oynamak çok verimsiz olur. İnternet hızınız uygunsa GeForce NOW'dan oynayabilirsiniz.
Sanal makine olmadigindan fark atmasi normal.Crossover benim bildiğim ciddi manada daha iyi FPS veriyor Mac'ler de. Testlerde bayağı fark atıyor Parallels'e.
CrossOver runs the Windows software you need on Mac, Linux and Chrome OS.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.