Mac Mini Metin2'de kasıyor

Emülatör aynı performansı vermiyor zaten bir de Metin2 uyumsuz ve eski bir oyun. Aynısı Knight online gibi oyunlarda da oluyor.

Benim Pentium 4 2 GB RAM NVIDIA 7200GS sistemim bilene 60 FPS veriyor o nasıl öyle düşük veriyor anlamadım. Özellikleri benim yazdığım özelliklerden kat kat daha iyi. Emulator ile iyi performans zaten beklemeyin arada emulator olduğunu daha yeni fark ettim.

Benim Pentium 4 2 GB RAM NVIDIA 7200GS sistemim bilene 60 FPS veriyor o nasıl öyle düşük veriyor anlamadım. Özellikleri benim yazdığım özelliklerden kat kat daha iyi.
Muhtemelen bambaşka amçlarla tasarlanmış olmasından dolayıdır. Muhtemelen PC bir oyun için çalıştığının farkında bile değil, %5 CPU harcıyor Metin2 için ama 60 FPS için efor vermeyi reddediyor falan 😀 Bu oyun arkada çalışmalı, anca o zaman stres atarak yaparım PC'deki işimi

Emülatöre Windows kurup oyun oynamak çok verimsiz olur. İnternet hızınız uygunsa GeForce NOW'dan oynayabilirsiniz.
GeForce NOW'da Metin2 yok diye biliyorum.
Edit: Cogu gordugum sitede var diye belirtilmis fakat Custom server oynanamaz boyle.

Sanal makinede GPU cok daha kotu performans veriyor varsayilan olarak ondan dolayidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı