Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mac OS "using reloc block: no, hibernate: no" Hatası
Bu linkteki talimatları yapmama rağmen başlıktaki yani resimdeki hatayı alıyorum. Ne yaptıysam düzeltemedim 3 saattir uğraşıyorum yapamadım ne yapabilirim? Lütfen yardımcı olun.
Herşey normal hatasız yazıyorum Flash belleğe tamam. Ama clover dan Mac Os X seçtiğim anda ilk attığım resimdeki yazı 3-4 saniye gözüküyor ve kayboluyor. Konuda bu hata için dosya verilmiş ama bende işe yaramadı yine aynı hatayı aldım. Bios ayarlarım ise biosta çok az ayar var ve konuda da belirtilmiş "varsa" diye bende de olmadığı için biosta o ayarlar yapamadım. Şimdi ne yapmam gerek benim?
@eayrenk birader 10.11.4 imajini dene bir de.
10.11.6 imajında ne yaptiysam olmadı ben de ++++ lı kisimda takiliyorum. Hiçbir şekilde boot etmiyor.
Ama 10.11.4 sorunsuz çalışıyor. Tabi uygun efi dosyasını kullanarak. Bazı bilgisayarlarda OsxAptioFixDrv.efi bazilarinda OsxAptioFixDrv2.efi. Bunların ikisini de deneyeceksin.
@biorap dün dediğiniz gibi 10.11.4 yükledim ama ne yazık ki aynı hatayı aldım. Yarın farklı bir bilgisayar ile harddiskimi bağlayıp kurmayı planlıyorum. Bu bilgisayar ile kuramayacağımı anladım :/
@eayrenk boot etmeden evvel başlangıçta o hatayı alman uygun OsxAptioFixDrv dosyasını seçmen ile alakalı. Daha önce bahsettiğim gibi iki seçenekten birisini deneyeceksin. Usb sürücü içerisinde EFI/CLOVER/Drivers64uefi içerisinde olur bu dosya. Diğer alternatifi de Drivers-off klasörü içerisinde.
Kurulum başarılı olur ya da olmaz ama en azından kurulum ekranına gelmen lazım. Birşeyler eksik olmalı. Mesela bios ayarları.