Mac OS "using reloc block: no, hibernate: no" Hatası

@eayrenk e tabiki daha önce dedim ya. OsxAptioFixDrv ve OsxAptioFixDrv-2 seçeneklerinden birisini EFI/CLOVER/DRİVERS64UEFİ klasörü içine atacaksın. Kurulum imajinda OsxAptioFixDrv-2 olması lazım. Drivers-off klasöründen OsxAptioFixDrv dosyasını al buraya yapıştır. Diğerini sil. Edit: isim degistirme yok. Bunlar iki farkli dosya.

@eayrenk o yazdiklarin hata mesaji degil normal. Peşine ++++ yazdiktan sonra ekranda yazilar akmasi lazim. Acaba usb 3.0 kullandigin icin olabilir mi? Usb 2.0 porta takip dener misin.

@eayrenk vallahi dostum ne diyeyim ki? Başka önerebilecegim bi çözüm yok elimde maalesef. Umarim söylenenleri harfiyen uyguluyorsundur. Yoksa hiçkimse sorunun kaynagini bulamaz

@eayrenk bir ihtimal olabilir. Çünkü OsxAptioFixDrv dosyası da Clover ile birlikte guncelleniyor. Daha yeni ya da daha eski bir sürüm bilemeyiz. Donanımın çok yeni değil. Istersen yosemite kurup rehberleri izleyerek kendi el capitan usb surucunu olustur sonra el capitana gec. Ben de mesela bu sitedeki imajlarla 10.11.4 kurabilirken 10.11.6 kurulumuna bir turlu gecemedim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı