Revolver
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar rehberleri ve yönergeleri izleyerek imaj dosyamı hem IDE uyumlu olması için hem de MRB uyumlu olması için yamaladım (doğru yaptığımdan emin değilim). Daha sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve USB'den Chalemeon ile boot etmeyi denedim, fakat başarısız oldum. "SMC: succesfully initialized" yazısını görüyorum ve orada duruyor. Daha sonra Clover denedim ve başarılı oldum kurulum bittikten sonra yani "bir dakikadan bile az kaldı" dedikten sonra kurulum başarı ile tamamlandı ekranı gelmedi, hemen yeniden başlattı Chameleon ile boot etmek istedim bu sefer HDD'den fakat başarısız oldum, Clover ile denedim biraz text kaydı aşağı doğru daha sonra "Still waiting for root device" hatası ile karşılaştım. Mac'i HDD'ye doğru şekilde kurdum kuracağım HDD'yi de doğru şekilde biçimlendirdim.
Neden boot etmiyor bilmiyorum, büyük olasılıkla IDE ve MRB yamalarını "TransMac" üzerinden yanlış uyguluyorum. Tüm dosyaları teker teker bulup değişiklikleri yapıyorum, bilmiyorum belki yanlıştır belki daha kısa bir yolu vardır. Yardımcı olursanız sevinirim
NOT: Gerekli ekran kartı sürücülerini sildim ve Clover ile boot ederken yönergelerde gösterilenler gibi grafik ayarlarını doğru şekilde ayarlıyorum.
Neden boot etmiyor bilmiyorum, büyük olasılıkla IDE ve MRB yamalarını "TransMac" üzerinden yanlış uyguluyorum. Tüm dosyaları teker teker bulup değişiklikleri yapıyorum, bilmiyorum belki yanlıştır belki daha kısa bir yolu vardır. Yardımcı olursanız sevinirim
NOT: Gerekli ekran kartı sürücülerini sildim ve Clover ile boot ederken yönergelerde gösterilenler gibi grafik ayarlarını doğru şekilde ayarlıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: