Mac OS X Apple store giris hatası - Kimliğiniz bilgisayar ile eşleşmedi

rakatak

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. Ben USB Wifi ile internete balanıyorum. Apple Store giriş sırasında kimliğiniz bilgisayar ile eşleşmedi hatası alıyorum. Sorunu çözemedim, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gene çözülmez ise ve eğer Chameleon kullanıyorsanız; Chameleon Wizard veya Champlist programı ile EthernetBuiltIn=Yes ile npci=0x3000 komutunu boot.plist dosyanıza ekleyip save yapınız. Sonra sistemi yeniden başlatınız. Eğer Clover ile bu sorunu alıyorsanız yeniden format atıp ilk olarak giriş yapın geçiyor (bende öyle oldu). Ayrıca Chameleon kullanırken dediklerimi yapmanıza rağmen bu sorun oluyorsa MultiBeast kiti ile RollBack olarak geçen 10.6.7 AppleACPI... olanı sisteminize kurup bilgisayarınızı yeniden başlatın. Gene fayda etmez ise 10.8.1 olarak geçen RollBack olanı kurun. Ayrıca Clover kullanırken dediklerimi yapmanıza rağmen olmuyorsa npci=0x3000 komutu ile açınız geçecektir. Ayrıca Chameleon için önerdiğim RollBack olayını son çare olarak Clover ile deneyebilirsiniz (Eğer Clover için dediklerim işe yaramaz ise).

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı