plist dosyası configuratorden aynı istediğiniz gibi yapıldı, web driver da ön tanımlı onu kontrol etmiştim, geriye bios ayarı ve farklı monitör portu kalıyor. farklı smbios hakkında bilgi verebilir misiniz ? nereden bulup kurabilirim ?
tamamdır hocam, sabah 11 den beri uğraşıyorum derman kalmadı artık sabaha devam edeceğim os x in hiç bir versiyonunda bu kadar sorun yaşamamıştım hd6990 ekran kartım varken bile. umarım bu sorun da çözülür
plist dosyası configuratorden aynı istediğiniz gibi yapıldı, web driver da ön tanımlı onu kontrol etmiştim, geriye bios ayarı ve farklı monitör portu kalıyor. farklı smbios hakkında bilgi verebilir misiniz ? nereden bulup kurabilirim ?
Sistemi USB üzerinden açmayı dene. Sistem USB ile açıldıktan sonra USB/EFI içindeki Clover klasörünü olduğu HDD / EFI içindeki CLOVER klasörü ile değiştir. Sonucu yaz.
söylediğiniz gibi usb cloverı masaüstüne attım, ardından mount efiden harddiskin efisine girdim ve usb deki cloverı buraya attım. usb yi çıkartıp başlattım ve şu an masaüstündeyim. nvidia web driver sağ üstte 1. öncelik olarak çalışıyor.