Çözüldü Mac OS X GTX 980Ti Restart Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
plist dosyası configuratorden aynı istediğiniz gibi yapıldı, web driver da ön tanımlı onu kontrol etmiştim, geriye bios ayarı ve farklı monitör portu kalıyor. farklı smbios hakkında bilgi verebilir misiniz ? nereden bulup kurabilirim ?

tamamdır hocam, sabah 11 den beri uğraşıyorum derman kalmadı artık sabaha devam edeceğim :) os x in hiç bir versiyonunda bu kadar sorun yaşamamıştım hd6990 ekran kartım varken bile. umarım bu sorun da çözülür

plist dosyası configuratorden aynı istediğiniz gibi yapıldı, web driver da ön tanımlı onu kontrol etmiştim, geriye bios ayarı ve farklı monitör portu kalıyor. farklı smbios hakkında bilgi verebilir misiniz ? nereden bulup kurabilirim ?

safe modda açmaya çalışsam dahi aynı hatadan dolayı açılmıyor. sanırım mac i tekrar kurmam gerekecek ?

config pliste mac i açmadan nasıl ulaşabilirim ?

asus maximus iv gene z gen 3 anakart
gigabyte extreme gaming 980ti
gskill ripjaws 16 gb dr3 (4x4) 2133 mhz
i72700k işlemci
2 x kingston hyperx ssd
2x wd 1 tb hdd

Evet evet dosyada da montezuma yaziyor zaten :) ama dedigim gibi maci acmadan bakabiliyorsak plisti atayim

Sistemi USB üzerinden açmayı dene. Sistem USB ile açıldıktan sonra USB/EFI içindeki Clover klasörünü olduğu HDD / EFI içindeki CLOVER klasörü ile değiştir. Sonucu yaz.

söylediğiniz gibi usb cloverı masaüstüne attım, ardından mount efiden harddiskin efisine girdim ve usb deki cloverı buraya attım. usb yi çıkartıp başlattım ve şu an masaüstündeyim. nvidia web driver sağ üstte 1. öncelik olarak çalışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı