Sistemi USB üzerinden açmayı dene. Sistem USB ile açıldıktan sonra USB/EFI içindeki Clover klasörünü olduğu HDD / EFI içindeki CLOVER klasörü ile değiştir. Sonucu yaz.
doğru versiyon olduğuna yüzde 100 eminim. koduna kadar. 3 ekran bağlı bende normalde. ana ekran hdmi dvi a çeviren şekildeydi. çıkartıp tek ekran tamamen hdmi bağlantıya geçtim sonuç yine aynı, demekki her 980ti kartına mac kurulamıyor. ya da bilmediğim birşey var. verdiğiniz rehberi yaladım yuttum resmen. profil değiştirmekten bahsediyor o mu acaba mesele..
grafik ayarları pcie olarak öntanımlı biosta. smbios 13.1 e değiştirildi. tekrar elmada kalıyor loading çizgisi fulleniyor ve kalıyor. verbose modda gelen ekranı paylaşayım. bende 15c50 04f2 versiyonu yüklü. değiştirip 04f1 i mi denesem..
her iki sürücü versiyonunu da denedim yine sonuç aynı.cuda driver bir işe yarar mı diye düşünmüyor değilim @montezuma
evvvet şu an çok mutluyum başarıyla el capitan sürümü ile 980ti çalıştırıldı.
ÇÖZÜM:
Mesele sizin attığınız gtx 980 plistinde. o plist aslında uygulanmamış. ben masaüstündeki usb den çıkan clover içindeki sizin attığınız gtx 980plistini configurator ile tekrar mount edip uyguladım. ayrıca CUDA ŞART. cuda olmadan ne hikmetse açmıyor. cudayı kurduktan sonra cihaz çatır çatır çalıştı. zevkle fotoğrafları paylaşıyorum. şimdi ince ayarları yapacağım rami ve işlemciyi overclocklayalım bakalım.
Mesele sizin attığınız gtx 980 plistinde. o plist aslında uygulanmamış. ben masaüstündeki usb den çıkan clover içindeki sizin attığınız gtx 980plistini configurator ile tekrar mount edip uyguladım.