Çözüldü Mac OS X GTX 980Ti Restart Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sistemi USB üzerinden açmayı dene. Sistem USB ile açıldıktan sonra USB/EFI içindeki Clover klasörünü olduğu HDD / EFI içindeki CLOVER klasörü ile değiştir. Sonucu yaz.

bunlar da fotoğraflar plist dosyasının, hala aktif bir ekran kartı yok tabii.

Dosya Ekleri

• IMG_3225.JPG
    IMG_3225.JPG
    285,6 KB · Görüntüleme: 273
  • IMG_3226.JPG
    IMG_3226.JPG
    229,9 KB · Görüntüleme: 180
  • IMG_3227.JPG
    IMG_3227.JPG
    272,3 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_3228.JPG
    IMG_3228.JPG
    258 KB · Görüntüleme: 154
verdiğin dosyayı uyguladıktan sonra verbose modda takıldığım ekranı paylaştım.

Dosya Ekleri

• IMG_3230.JPG
    IMG_3230.JPG
    305,5 KB · Görüntüleme: 175
doğru versiyon olduğuna yüzde 100 eminim. koduna kadar. 3 ekran bağlı bende normalde. ana ekran hdmi dvi a çeviren şekildeydi. çıkartıp tek ekran tamamen hdmi bağlantıya geçtim sonuç yine aynı, demekki her 980ti kartına mac kurulamıyor. ya da bilmediğim birşey var. verdiğiniz rehberi yaladım yuttum resmen. profil değiştirmekten bahsediyor o mu acaba mesele..

Bir çok farklı web driver sürümü var. O yüzden eminmisin diye sordum.
Screen Shot 2016-03-17 at 14.21.36.png
Screen Shot 2016-03-17 at 14.24.19.png

BIOS içinde Grafik ayarların nedir. Harici ekran kartın öntanımlı olarak ayarlı mı? Config dosyasını Clover Configrator ile açıp SMBIOS'tan iMac 13,1 kimlği dene:
giphy-compressor.gif

Son düzenleme:
grafik ayarları pcie olarak öntanımlı biosta. smbios 13.1 e değiştirildi. tekrar elmada kalıyor loading çizgisi fulleniyor ve kalıyor. verbose modda gelen ekranı paylaşayım. bende 15c50 04f2 versiyonu yüklü. değiştirip 04f1 i mi denesem..

her iki sürücü versiyonunu da denedim yine sonuç aynı.cuda driver bir işe yarar mı diye düşünmüyor değilim @montezuma

Bir çok farklı web driver sürümü var. O yüzden eminmisin diye sordum.Eki Görüntüle 148686Eki Görüntüle 148687

BIOS içinde Grafik ayarların nedir. Harici ekran kartın öntanımlı olarak ayarlı mı? Config dosyasını Clover Configrator ile açıp SMBIOS'tan iMac 13,1 kimlği dene:
Eki Görüntüle 148689

peki denemeler başarısız oldu ama. yosemite denesek ? yosemite raw imajı mevcut mu acaba ? ona kuranlar da var

Dosya Ekleri

• IMG_3232.JPG
    IMG_3232.JPG
    379,6 KB · Görüntüleme: 261

evvvet şu an çok mutluyum :D başarıyla el capitan sürümü ile 980ti çalıştırıldı.

ÇÖZÜM:

Mesele sizin attığınız gtx 980 plistinde. o plist aslında uygulanmamış. ben masaüstündeki usb den çıkan clover içindeki sizin attığınız gtx 980plistini configurator ile tekrar mount edip uyguladım. ayrıca CUDA ŞART. cuda olmadan ne hikmetse açmıyor. cudayı kurduktan sonra cihaz çatır çatır çalıştı. zevkle fotoğrafları paylaşıyorum. şimdi ince ayarları yapacağım rami ve işlemciyi overclocklayalım bakalım.

IMG_3237.JPG
IMG_3238.JPG

bu da keyif videosu olsun :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
evvvet şu an çok mutluyum :D başarıyla el capitan sürümü ile 980ti çalıştırıldı.
Hayırlı olsun.
Mesele sizin attığınız gtx 980 plistinde. o plist aslında uygulanmamış. ben masaüstündeki usb den çıkan clover içindeki sizin attığınız gtx 980plistini configurator ile tekrar mount edip uyguladım.
Burayı anlamadım? Biraz açarmısın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı