Mac OS X İçin Mini PC Tarzında Sistem Tavsiyesi

krhsn53

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar. Youtube'da dolaşırken Technopat kanalındaki videoları çok yararlı buluyorum. Geçenlerde yine dolaşırken Mac OS X 10.9.1 yazılımını PC'e Mac kurma adı altında bir video izledim. Zaten bende AMD'nin en son serisi ve bir oyun PC'si var. Benim ihtiyacım internet-torrent ve Mac uygulamalarının olduğu bir mini PC toplamak ama avrupadaki kaynaklarda var olan sistem tavsiyelerini bir türlü Türkiyede bulamadım.

Güncel i3 3. nesil veya 4. nesil bir mini PC tavsiyesi yapar mısınız? Yada bununla ilgili rehber olacak bir mini Mac PC toplamanız mümkün mü? Yardımlarınızı bekliyorum, saygılar.

E-posta adresi: emrekarahasan@hotmail.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle mesajı düzelttiğiniz için teşekkürler :)
Bütçem 500-1000 tl arasında. İleri dönük olmasının yanındayım. Piyasada baktim ama minipc üreten gigabyt-asus-intel gibi firmalar hem ürünleri pahalı hem de ileriye dönük bir iyileştirme yapılması çok zor. Önemli olan küçük ve iş görmesi. Şimdiden bilgi verecek arkadaşlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı