Mac OS X Mavericks Geforce Gtx 470

kariyer99

Hectopat
Katılım
9 Ekim 2013
Mesajlar
8
Merhaba,

Ben 3 gün önce ekran kartı hariç %100 çalışan Mac OS X Mavericks kurdum. Ancak sadece GTX 470 ekran kartını tanıtamadım.

Ekran kartını Point of View GeForce GTX 470 1280 MB olarak görüyor ancak ekran hareketleri çok yavaş ve titremeli internet sayfalarını bile açarken çok kasıyor ekran.

DSDT kullandığım zaman clover bootloder panic hatası veriyor.

Lütfen yardım edin.

Sistem

  • Asus z77-a
  • 2 TB HDD
  • Zotac GTX 470
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bios güncel.

- - - Güncellendi - - -

Ekran kartını halen Point of View GeForce GTX 470 1280 MB olarak görüyor. Ama VRAM değeri 0 (sıfır) olarak görüyor. Final cut x programını açtığımda VRAM 0 hatası veriyor. Ayrıca ekran çok yavaş harek ediyor. Diğer özellikler ses ethernet usb heğsi %100 çalışıyor.
Sadece ekran kartı sorunun var.
 
Clover boot ve osx 10.9 kullanıyorum.
İlginctir usb bellekten -x ile boot edildiğinde ekran kartı daha iyi çalışıyor. Sadece opengl yok ama -x ile boot edince ekran kartını düzgün görüyor. Hatta çözünürlük seçimleri ve tv bağlantısı 2 ekran normal ama sadece usb bellekten harisk -x ile boot edilince oluyor ama normal boot etmiyor neden?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Clover da dsdt ile boot edince bende kernel panic aliyordum, clover daki dsdt fixlerini iptal edince sistem normal acildi. Donanimlarimiz farkli ama belki sendede işe yarayabilir.
 
Clover dsdt'leri iptal edince sistem tam açılacakken donuyor. Yani ekrana görüntü verecek iken duruyor. Ama -x ile açılınca ekran kartı ve ekran çalışıyor. Clover'da dsdt ile ekran kartı kullanınca kernel panic veriyor. Bundan önce osx 10.7 de sorun yoktu gtx 470 %100 çalışıyordu ama clover de sadece -x ile sistem açılıyor ve sisteme clover son versiyon kurulunca sistem açılıyor ama ekran kartı Point of View GeForce GTX 470 1280 MB olarak görüyor. Ve sistem açılıyor ama -x ile açınca bile normal değil ama usx ile boot edince -x ile sistem açılıyor hatta ekran kartı normal. Sadece OpenGL yok neden olur?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı