Mac OS X Mavericks Pes 13 oyun kurulumu nasıl yapılır?

aydinarikan

Kilopat
Katılım
8 Ekim 2013
Mesajlar
149
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Müzisyen
Arkadaşlar mavericks kuruldu artık bir deney yapmak istiyorum. Sanırım mac için oyun kullanımında wineskin adında bir uygulama gerekiyormuş. Pes 13 oyununu indirip dmg dosyasından kurulumu gerçekleştirdim. Mac için grafik çözünürlüğü destekleyen eklenti olan Quartz programını da yükledim fakat açmayı başaramadım malesef. Wineskin 2.5.7 olarak kuruldu sisteme. Nasıl bir yol izleyeceğimi bilen arkadaşımız varsa yardımlarını bekliyorum. Ekstra bir yardım istiyorum sanırım kusura bakmayın lütfen.



  • anakart : foxconn 45cmx
  • işlemci : intel pentium dual core 2.00 ghz e2180
  • ekran kartı : msi nvidia geforce gtx 650 oc
  • ram : 2 gb ddr2
 
Hayır launchpad de çıkmadı. Masaüstünde sadece simge var sağ tıklayıp paket içeriğini göster dediğim zaman wineskin uygulamasını görüyorum. Sanırım bazı ayarlar yapmam gerekiyor onları öğrenmek istiyorum.
 
Oyunu indirdikten sonra dmg dosyasını açtım bir pencere çıktı karşıma. Oradan pes 13'ü masaüstüne kopyaladım. Masaüstündeki simgeye sağ tıklayıp paket içeriğini göster dediğimde, contents, drive_c, setting ve wineskin dosyaları var. Buradan sonra hangi işlemleri yapmalıyım ?
 
Wineskin'i açın, ve de oradan Exe dosyasını ayarlayın, sonra da oyunu Uygulamalar klasörüne atın, ve de başlatın, indirdiğiniz dosyanın boyutu ne kadar acaba?
 
Wine ile yapabilirsiniz ancak açılış'ı geç olur daha basit oyunları portlamak daha stabil olur mesela Age of Empires II gibi bende denedim örneğin Call of Duty MW3 aynı yöntemle açılmazken Age of empires II açıldı. Vice city açıldı.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı