Çözüldü Mac OS X Yosemite 10.10.5 USB Olmadan Boot Etme Sorunu ve 4600 Ekran Kartını Tanıtma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sistemin EL Capitan destekliyorsa kurulmaması için bir sebep yok. Ancak bu demek değil ki, sorunsuz kurulum yapacaksın. Bu yüzden rehberlerimiz var. Ve emin ol hemen hemen her problem için rehber hazırladık.
Sıkça Sorulan Sorular: OS X Kurulumu Ve Sonrası Gerekli Bütün Rehberler
Burada asıl mesele rehberleri dikkatlice takip etmek. Zira küçücük bir hata yada ayrıntıyı gözden kaçırma bütün kurulumu başarısız kılabilir.

iMessage problemleri için:
iMessage giremiyorum, hata alıyorum. Ne yapmam lazım?

Ben birçok kez El capitan iki sürümünüde yüklemeye çalıştım ama boot ekranından sonra yüklemeye geçince hep aynı hatayı aldım reset attı şu kardeşimizde bir türlü başaramamıştı benimde aynı (Mac OS X kurulum sorunu (PC reset atıyor)) Eğer bir çözümü varsa veya bizim gibi mağdurlar için bir raw dosyası oluşturursanız çok seviniriz bir çok kişi aynı dertte.Bunun dışında yosemite de market üzerinden güncelleyi tıkladıktan sonra apple kimliğini girince şu hatayı veriyor- Aygıtınız veya bilgisayarınız doğrulanamadı. Yardım için destek bölümü ile temasa geçin.Son olarak sayın moderatörüm eğer market üzerinden giriş yaparsam ordan güncelleme nasıl oluyor ? Her zaman yardım edip bize cevap verdiğin için çok değerlisin, sağol...
Reset sorunu ile ilgili olarak Clover seçeneklerinden KernelPM Patch işaretlediniz mi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı