Mac Os X Yosemite waiting for root device

Emir Acar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar merhaba dizustu bilgisayarlar icin mac os x yosemite indirdim ve bole bir hata ile karsilasiyorum.
  • Missing Bluetooth Controller Transport
Sonrasinda
  • Still Waiting for root device
Forumdaki konulara baktim ve denedim hemen hemen hepsini ama sonuc değismedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Missing Bluetooth Controller Transport
Bu hata ekran kartından.
Still Waiting for root device
Bu hata da Kernel PM Patch işaretlememenden.
  • Ekran kartı hatasını Kext silerek ve dahili GPU'yu kurulumda devre dışı bırakarak çözebilirsin.
  • Diğer hata açıkalamsında çözümünü de yazdım zaten.
Foruımdaki konulara bakman bir şey ifade etmiyor. Etmediği neyi denediğini bilmeden hepsini denedim yazman da aynı şekilde bir şey ifade etmiyor. Daha sistem özelliklerini bile yazmıyorsun.

Arkadaslar merhaba dizustu bilgisayarlar icin mac os x yosemite indirdim ve bole bir hata ile karsilasiyorum.
  • Missing Bluetooth Controller Transport
Sonrasinda
  • Still Waiting for root device
Forumdaki konulara baktim ve denedim hemen hemen hepsini ama sonuc değismedi.
Ekran kartını devre dışı bırak PCIRootUID=1(bir) Nvidia 0(sıfır) Ati sonrası boot: -v busratio=xx rd=disk0s1 busratio= işlemci hızın turbosuz 2.6ghz diyelim 2600/133=19 gibi artık işlemci hızın ne ise sonuç ne çıkarsa 17-18-19 örnek boot= -v busratio=19 PCIRootUID=1 veya 0 rd=disk0s1 gibi.. Umarım işine yarar.. Yanlış yazma disk(sıfır)s(bir) rakamla!

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı