Mac OS X Yüklemesi Başarısız Oldu Hatası

alper kaya

Hectopat
Daha fazla  
Kurulum sirasinda ekteki resimde mevcut. Bu hatalari aliyorum. Yardimci olursaniz memnun olurum, tesekkurler.

IMG_20140608_142338.jpg
IMG_20140608_142314.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Fayda etmez ise; Active Kill Disk Free (Live CD) dene. Boyutu 6 MB, işlevi; fabrika çıkıştan daha temiz, kalıntısız bir hdd ve hızlandırır.
Ekleme: Diskine tıklayıp sil kısmından Mac OS X Extended (Genişletilmiş) - (Journaled) (Günlüklü) olarak silip kurduğundan emin ol.

1402235213401.jpg

Hocam su ekrandaki bir sorun mudur? Error diyor ama dogru yolda miyim anlamadim. Boyle akmaya devam ediyor sahne Active Kill Disk'te.

Hocam o yedek diskti ugrasmadım hariciye kurdum. 2 tb lik olan boldum, yukledim clover bootloader de takildım. Efi yi aliyorum fakat disk sormuyor nereye kopyalayacagimi bilemiyorum bi yol soylersen manuel olarak atayim oraya.

Hocam kurulum seklinde degilde portable gibi bir sey. Bu fotoda ne yapmaliyim? EFI solda gordugun gibi ama Mount EFI yapınca disk sormuyor.

1402271775368.jpg

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı