Maç Sonucu: Fenerbahçe 1-2 Galatasaray

Emriniz olur hemen ayarlansın. Eeee tabi yabancı hakem olsada etkilenmezsiniz nasıl olsa ofsayt çizgisini kafanıza göre çekip kafanıza göre penaltı alabiliyorsunuz her türlü.
Hem yabancı hakem istemiyorsun hem de Türk hakemlerinin fenerbahçe lehine çalıştığını söylüyorsun nasıl olacak bu iş?
Türk hakemleri fenerbahçe'ye çalışıyorsa neden yabancı hakeme karşı çıkıyorsunuz?
Ayrıca ligde yabancı hakem istemeyen tek takım neden sizsiniz?

Hem yabancı hakem istemiyorsun hem de Türk hakemlerinin fenerbahçe lehine çalıştığını söylüyorsun nasıl olacak bu iş?
Türk hakemleri fenerbahçe'ye çalışıyorsa neden yabancı hakeme karşı çıkıyorsunuz?
Ayrıca ligde yabancı hakem istemeyen tek takım neden sizsiniz?
Yabancı hakem istemiyorum dediğim yeri göster. Hakemlerin fener için çalışıyo dediğim şeyi göster. Yabancı hakemlere karşı çıktığım yazıyı göster. Yazıları işinize göre şekillendirip yorumluyorsunuz ve lafları çeviriyorsunuz.

Reis fenerlisin diye kayırma yapma objektif değilsin fanatiksin.

Ofsayt çizgisinin tamamiyle saçma çekilmesi.

Mert Hakan Yandaşın hakemi tehdit etmesi.

İlk yarı sezon fenere verilen saçma penaltı.

Mert Hakan Yandaş'ın taraftara yaptığı el hareketi.

İcardinin yapmadığı bir hareket sebebiyle 1 maç ceza alması.

Mert Hakan Yandaşın yaptığı açıklamar ve soyunma odasına giderken yaptığı kışkırtmalar sonucu hiç bir ceza almaması.

Geçen sene ne hikmetse hep berabere biten maçlarda son 10 dakikada sürekli penaltı kazanıp 5-10 maçı penaltılar sayesinde kazanma.

Say say bitmez. Ama konuya gelirsek görüyoruzki bir fenerli olarak klasik bi tablosunuz. Maç hakkında yorum yapılmasını isteyen kişilere eski defterleri açıyorsunuz ve hala takımınızı savunuyorsunuz. Bizim iyi olma sebebimiz takımımız kötüyken kötü olduğunu kabul ediyoruz ve bunu takıma hissettiriyoruz. Ama siz ne olursa olsun hep takımınızı kötü olsada destekliyorsunuz iyi gün taraftarı değiliz diyerek ama bunun sonucunu görüyoruz kaç yıldır şampiyon değilsiniz.

Aynen öyle hocam 6 milyonluk takımdan 6 yediklerini unuttularki bize az alkmar 4-1 diyorlar :D.
Bu mesajında gayet sanki fenerbahçe türk hakemlerine kullanıyor gibi konuşmuşsun.
Onun dışında yabancı hakem istediniz geldi yine memnun değilsiniz hocam ne istiyorsunuz artık?
Bu mesaj olsun.
Emriniz olur hemen ayarlansın. Eeee tabi yabancı hakem olsada etkilenmezsiniz nasıl olsa ofsayt çizgisini kafanıza göre çekip kafanıza göre penaltı alabiliyorsunuz her türlü.
Bu mesaj olsun yani bence gayet yabancı hakem karşıtı duruyor ha sen diyebilirsin ben yabancı hakem karşıtı değilim. Senin takımın istemiyor yabancı hakem e tabi tünelde türk hakemi sıkıştırıp tehtid eden de sizsiniz sonra çıkıp türk hakemlerinden memnunuz diyen de sizsiniz. Yabancı hakem istemeyen de sizsiniz.

Bu mesajında gayet sanki fenerbahçe türk hakemlerine kullanıyor gibi konuşmuşsun.

Bu mesaj olsun.

Bu mesaj olsun yani bence gayet yabancı hakem karşıtı duruyor ha sen diyebilirsin ben yabancı hakem karşıtı değilim. Senin takımın istemiyor yabancı hakem e tabi tünelde türk hakemi sıkıştırıp tehtid eden de sizsiniz sonra çıkıp türk hakemlerinden memnunuz diyen de sizsiniz. Yabancı hakem istemeyen de sizsiniz.
Sanki değil hocam iftira atıyorsan kesin kanıtlar sunman lazım. Üstüne geçen sene unutma mert hakan yandaş hakemi tehdit ediyordu onuda ekle. Onuda geçtim yabancı hakem geldi de noldu ben sizi tanıyorum gelsin komple yine bahane bulursunuz. Yabancı Stad istiyoruz !!!!! . Neyse. Siz hala aşırı fanatizm yapıp takımınızı haksızda olsa savunmaya devam edin.

Sanki değil hocam iftira atıyorsan kesin kanıtlar sunman lazım. Üstüne geçen sene unutma mert hakan yandaş hakemi tehdit ediyordu onuda ekle. Onuda geçtim yabancı hakem geldi de noldu ben sizi tanıyorum gelsin komple yine bahane bulursunuz. Yabancı Stad istiyoruz !!!!! . Neyse. Siz hala aşırı fanatizm yapıp takımınızı haksızda olsa savunmaya devam edin.
Sanki dediysem lafın gelişi direkt olarak hakemler fener için çalışıyora getirmişsin lafı ama zaten kendini belli ettin siz gelse de başka bahane bulursunuz diyorsun. Mert hakan tehtid ettiyse etmesin yabancı hakem olsa edebilir mi tabi ki edemez biz de yabancı hakem istiyoruz ki herkes için adil olsun. Geldi de ne oldu demişsin geldi adil şekilde maçını yönetip gitti gs hariç herkes de memnun kaldı hatta onlar da yabancı hakem istedi. Sen hala dalga geçme peşindesin hem fener türk hakemleri kullanıyor diyorsun hem de yabancı hakem istemiyorsun. Gs neden istemiyor diyince cevap veremeyip dalga geçmeye çalışıyorsun nasıl olacak hocam bu iş?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı