Macbook 102 derece olma sorunu

Vedat Ünal

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
1 senedir Macbook Pro kullanıyorum ve müzik işiyle uğraşıyorum. Program lisanslı.
Makine ısınıyor ve kullandığım program cızırtı yapıyor. Studio One ve Logic Pro X kullanıyorum. T.W ile başka bilgisayara bağlanıyorum. Bunları yapmaya başlayınca işlemci deli gibi ısınıyor ve program kasıyor. seste cızırtı yapamaya başlıyor haliyle. İşlemci 102 derece oluyor. Apple servsine götürdüm, başarılı dediler. Dediğim gibi 2 ay oncesine kadar böyle bir şey yoktu. Apple ısrarla bir şey yok diyor fakat ben inanmıyorum bu konuda sizlerden yardım bekliyorum. 2. Bir uygulama açınca ısınma gerçekleşiyor. Elimi koyduğumda elim yanıyor yani.
13016578_10209072940691625_1208106049_o.png.jpeg
13009705_10209077100475617_402962762_o.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınması normal. Macbook Pro ( her ne kadar sonunda Pro olsada) bu gibi profesyonel kullanımlar için uygun bir cihaz değil. Zira son paylaştığın resime bakarsak bu kadar çok kanal kullanımda ve bunların işlenmesi vs, için uygun cihaz Mac Pro yada bir iMac olabilir.

Macbook-MacbookPro'ların kronik sorunudur, her zaman ısınır normal laptoplardan daha sıcak olur... Eğer makinenin ilk sahibiyseniz fanları serviste temizletin... 2. Sahibiyseniz mutlaka temizletin... Genellikle fanların toz tutması hava akışını engeller, daha sıcak olmasına sebep olur... MacbookPro'ların 75-85 dereceye kadar ısınması normaldir...

Arkadaşlar Uzun Sure Sonra Yazabildim. Sorun Anakart ile İlgiliydi. Anakart Değişti ve Sorun Çözüldü.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı