Macbook Air 1.1 Temiz Kurulum

Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Eğlence Müdürü
Merhaba herkeze, kullanmakda olduğum macbook air 1.1 model bilgisayarımda dün disk silme işlemi yaptım. Yani Os X sistemimi sildim. USB'den temiz kurulum yapmak üzere şu an LION indirdim. Lion'u usb ye yazmak istiyorum. Win32 disk imager ile iso yu usb' ye yazmaya çalışsam bu işlemi gerçekleştirmem mümkün mü?

Recep bey merhaba tekrar, kickass' den indirdim az önce fakat sürüm olarak hatırlamıyorum zaten inen iso dosyasında da yazmıyor. Şu an açılışda bilgisayarım da karşıma seçenekler çıkıyor. Mac Os X kurulumunu internetden yapmıyor, şu anda mevcut değildir hatası veriyor her yükleme yapmak istediğimde... Sorum şu olacak; bu indirmiş olduğum iso kalıbı ile kurulum yapabilir miyim ?

yada sorumu şu şekilde değiştirmek istiyorum, Recep bey temiz kurulum yapmak istiyorum şu an bilgisayarımı kullanamıyorum. Lion sürümünü nasıl temin edebilirim ?

Değerli arkadaşlar sorun çözüldü. Lion indirildi ve usb' ye bir diğer Mac üzerinden yazdırıldı. Temiz kurulum yapıldı. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı