Çözüldü MacBook Air 2015 sequioa çok ağır çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba MacBook Air 2015 kullanıyorum 8/256 versiyonu pili bitik olduğu için söketi takılı değil. OpenCore ile macOS 15.5 sürümüne geçiş yaptım ancak ilk başlangıçta çok acayip kasıyor ve çok ağır 1-2 saate biraz daha açılıyor ama hala kasıyor gibi hissediyorum. Bir çözüm yolu var mı?

Çözüm
Deneyin bakalım. Eğer devam ederse sistemi inceleyelim eğer 1 saat sonra hızlanıyorsa ama çok ilginç geldi sonradan hızlanması. İlk 3-5 dakika sonra olabilir ama 1 saat işi garip. Tabii inceleyip çözeriz Onu'da o ayrı :D

Teşekkürler hocam batarya ile çözülür inşallah.

Deneyin bakalım. Eğer devam ederse sistemi inceleyelim eğer 1 saat sonra hızlanıyorsa ama çok ilginç geldi sonradan hızlanması. İlk 3-5 dakika sonra olabilir ama 1 saat işi garip. Tabii inceleyip çözeriz Onu'da o ayrı :D

Hocam batarya geldi artık bilgisayar fişek gibi çalışıyor yardımlarınız için teşekkürler konu kapanabilir.

Teşekkürler hocam batarya ile çözülür inşallah.

Hocam batarya geldi artık bilgisayar fişek gibi çalışıyor yardımlarınız için teşekkürler konu kapanabilir.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı