MacBook Air 2017 OS X kurulumu sırasında siyah ekran

Ban Tera

Megapat
Makaleler
1
Yer
McLarens
Daha fazla  
An itibarıyla 2017 MacBook Air aldım. Recovery moduyla ana diski sildik, eve geçtim. Yeniden Recovery moduna aldım. Bu sefer karşıma siyah bir ekran ve dönen bir dünya ibaresi çıktı. 1 saattir böyle, internetimin yavaş olmasına bağlıyorum. Tıkandım, ilk MacBook'um. Arada 2100F hatası veriyor. Neler yapabilirim? Bilgisayar yarın bana lazım olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
- İlk başda Systemi calıştırırken ⌥pr basıp PRAM sıfırlanman gerekir ( 2 kere OSX'in acılış Sound duyana kadar basılı tutulması gerekir )

- Sonra Systemi yine başdan başlatıp ⌥nv basmaız gerekir NVRAM sıfırlanak icin.

- Bunları yaptıkdan sorna Systemi başlatıp + R basarak Online Recovery bölümünden Boot yapıyoruz.

- İlk başda Systemi calıştırırken ⌥pr basıp PRAM sıfırlanman gerekir ( 2 kere OSX'in acılış Sound duyana kadar basılı tutulması gerekir )

- Sonra Systemi yine başdan başlatıp ⌥nv basmaız gerekir NVRAM sıfırlanak icin.

- Bunları yaptıkdan sorna Systemi başlatıp + R basarak Online Recovery bölümünden Boot yapıyoruz.
Geceleyin Dünya turunu tamamladıktan sonra :D Recovery bölümü açıldı ve Mojave yükledim ilginiz için Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı