MacBook Air 2020 kasar mı?

guatex

Decapat
Merhaba MacBook Air 2020 almayı düşünüyorum ihtiyaçlarımdan dolayı. Sizce aynı anda Online ders, arkada konuşma uygulaması -Discord tarzı- ve YouTube'dan bir video izlemek kastırır mı herhangi bir sorun çıkarır mı bana yoksa sorun olmadan rahat kullanır mıyım, merak ediyorum?

Merhaba MacBook Air 2020 almayı düşünüyorum ihtiyaçlarımdan dolayı. Sizce aynı anda Online ders, arkada konuşma uygulaması -Discord tarzı- ve YouTube'dan bir video izlemek kastırır mı herhangi bir sorun çıkarır mı bana yoksa sorun olmadan rahat kullanır mıyım, merak ediyorum?
Çok rahat kullanırsın. Keşke fiyatı da iyi olsa...

Soru komik geldi bir an. Kusura bakmayın. :D Çok rahat bir şekilde o işlerinizi yapabilirsiniz. Yazılım da yağ gibi akıyor o sistemlerde zaten. :)

@balikeat Ya şimdi bir şey diyecektim ama vazgeçtim. Troll gibi, bu nedir böyle? Normalde gereksiz mesaj muamelesi bile görmeli bu mesajlar. Adam ne diyor, sen ne diyorsun? Başka bir laptop önersen neyse. Her şeye masaüstü önerecek kadar ne yaşadınız?

Son düzenleme:
Arkadaşlar konudan tamamen alakasız ama neden bu mackbookların fiyatı bu kadar pahalı? İçlerinde doğru düzgün bir donanım yok gibi gözüküyor. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Hocam zarif tasarımı, işletim sistemi ve kolay taşınması açısından mı tercih ediyorsunuz? Zira bütçenizi öğrenebilir miyim? Oyun laptop modellerinden alırsanız çok daha güçlü ve her işinizi görürler. Ayrıca Macbook Air 2020 kasmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı