MacBook Air kac sene goturur?

• Konuyu başlatan nwc00
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.194
5 yıl ve üzeri rahat gideri var kullanım şekliniz her gün saatlerce tasarım işleri ise, tasarımla işiniz yok diyelim ortalama 7-8 yılda kullanırsınız. (pil değiştirmeden) arkadaşım çıktığı dönem satın almıştı M1 işlemcili 8 GB RAM 256 GB modeli Photoshop ve Premiere Pro kullanıyor kendisi. 2020 Kasım'da çıktı oda aralık ayı içinde satın aldı 4 yıl olacak hala kullanıyor bende eylül ayında M2 işlemcili 16 GB RAM'li modeli satın aldım. Yaşıyoruz birlikte :)

Son düzenleme:
5 yıl rve üzeri rahat gideri var kullanım şekliniz her gün saatlerce tasarım işleri ise, tasarımla işiniz yok diyelim ortalama 7-8 yılda kullanırsınız. (pil değiştirmeden) arkadaşım çıktığı dönem satın almıştı M1 işlemcili 8 GB RAM 256 GB modeli Photoshop ve Premiere Pro kullanıyor kendisi. 2020 Kasım'da çıktı oda aralık ayı içinde satın aldı 4 yıl olacak hala kullanıyor bende eylül ayında M2 işlemcili 16 GB RAM'li modeli satın aldım. Yaşıyoruz birlikte :)

Arkadaşınızın m1'i daha yolun yarısına yeni yeni yaklaşıyor diyebiliriz.

Arkadaşınızın m1'i daha yolun yarısına yeni yeni yaklaşıyor diyebiliriz.

Daha çok yolu var 3 yıla pil değiştirir herhalde normal kullanım olarak 7-8 saat sanırım şarjım gidiyor demişti forumlarda ve sosyal medya gezmek araştırma yapmak gibi bazı ufak tefek videolar hazırlamak gibi. Temiz kullanmış klavyesinde eskimiş tuş bulamazsın el değmemiş bir gonca :D büyük projeler ile çalışmadığı için sıkıntısı yok.

5 yıl ve üzeri rahat gideri var kullanım şekliniz her gün saatlerce tasarım işleri ise, tasarımla işiniz yok diyelim ortalama 7-8 yılda kullanırsınız. (pil değiştirmeden) arkadaşım çıktığı dönem satın almıştı M1 işlemcili 8 GB RAM 256 GB modeli Photoshop ve Premiere Pro kullanıyor kendisi. 2020 Kasım'da çıktı oda aralık ayı içinde satın aldı 4 yıl olacak hala kullanıyor bende eylül ayında M2 işlemcili 16 GB RAM'li modeli satın aldım. Yaşıyoruz birlikte :)
Yok hocam, cihaz bildiginiz standart islemler icin kullanilacak, internette gezme vs. Fazla aktif de kullanilacagini sanmiyorum.

15 yıl bile yolu var o işler için almaya değmez. 10-15 bandında Windows laptoplar var ısınma kasma donma sorunları yaşatmayacak.

Parası varsa ve aklında başka bir şey yoksa alsın gitsin ama hocam.
Bir kere alsın, ömürlük olsun. O para zaten yatırım yapmazsa eriyip gidecek. Ki Apple ürünleri de bir yatırımdır çünkü satarken o kadar değer kaybetmiyorlar.

Parası varsa ve aklında başka bir şey yoksa alsın gitsin ama hocam.
Bir kere alsın, ömürlük olsun. O para zaten yatırım yapmazsa eriyip gidecek. Ki Apple ürünleri de bir yatırımdır çünkü satarken o kadar değer kaybetmiyorlar.

Parası varsa ile alakalı değil iPad Pro'da satın alabilir. iPad Pro kullanıcısı olarak da bu yorumu yapıyorum yatağımda MacBook'u kullanmıyorum büyük sonuçta ama iPad'i alıyorum bebeğim gibi :D masa başında işlerim varsa o ayrı bir konu. Kullanım ihtiyaçlarımıza göre cihaz satın almalıyız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı