Merhaba, son cikan MacBook Air standart bir kullaniciyi kac sene goturur?
5 yıl rve üzeri rahat gideri var kullanım şekliniz her gün saatlerce tasarım işleri ise, tasarımla işiniz yok diyelim ortalama 7-8 yılda kullanırsınız. (pil değiştirmeden) arkadaşım çıktığı dönem satın almıştı M1 işlemcili 8 GB RAM 256 GB modeli Photoshop ve Premiere Pro kullanıyor kendisi. 2020 Kasım'da çıktı oda aralık ayı içinde satın aldı 4 yıl olacak hala kullanıyor bende eylül ayında M2 işlemcili 16 GB RAM'li modeli satın aldım. Yaşıyoruz birlikte![]()
Arkadaşınızın m1'i daha yolun yarısına yeni yeni yaklaşıyor diyebiliriz.
Yok hocam, cihaz bildiginiz standart islemler icin kullanilacak, internette gezme vs. Fazla aktif de kullanilacagini sanmiyorum.5 yıl ve üzeri rahat gideri var kullanım şekliniz her gün saatlerce tasarım işleri ise, tasarımla işiniz yok diyelim ortalama 7-8 yılda kullanırsınız. (pil değiştirmeden) arkadaşım çıktığı dönem satın almıştı M1 işlemcili 8 GB RAM 256 GB modeli Photoshop ve Premiere Pro kullanıyor kendisi. 2020 Kasım'da çıktı oda aralık ayı içinde satın aldı 4 yıl olacak hala kullanıyor bende eylül ayında M2 işlemcili 16 GB RAM'li modeli satın aldım. Yaşıyoruz birlikte![]()
Yok hocam, cihaz bildiginiz standart islemler icin kullanilacak, internette gezme vs. fazla aktif de kullanilacagini sanmiyorum.
15 yıl bile yolu var o işler için almaya değmez. 10-15 bandında Windows laptoplar var ısınma kasma donma sorunları yaşatmayacak.
Parası varsa ve aklında başka bir şey yoksa alsın gitsin ama hocam.
Bir kere alsın, ömürlük olsun. O para zaten yatırım yapmazsa eriyip gidecek. Ki Apple ürünleri de bir yatırımdır çünkü satarken o kadar değer kaybetmiyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.