MacBook Air kac sene goturur?

• Konuyu başlatan nwc00
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.193
Parası varsa ile alakalı değil iPad Pro'da satın alabilir. iPad Pro kullanıcısı olarak da bu yorumu yapıyorum yatağımda MacBook'u kullanmıyorum büyük sonuçta ama IPad'i alıyorum bebeğim gibi :D masa başında işlerim varsa o ayrı bir konu. Kullanım ihtiyaçlarımıza göre cihaz satın almalıyız.

Evet mantıklı. Parasını harcayacak başka bir şey yoksa diye dedim zaten. Çünkü arkadaş böyle basit bir görev için böyle bir ürünü seçecekse demek ki zevkine o uyuyor. Yoksa bu iş, Ferrari almak isteyen adama "Ferrari'ye ne gerek var nereyi gezeceksin bir tane BMW G80 bir tane de Toyota Hilux al hem şehir hem arazi aracın olur" demeye benziyor.

Ki Mac kullanıcıların belki de yarısı, sırf Mac olduğu için alıyor. Öyle ihtiyacı olduğundan değil. macOS lazım Windows ile yapamam dediklerinden değil. Yaptıkları işi daha ucuza Windows laptoplar da yapacak aslında, ama olsun elma var üstünde ömrü uzun şarjı iyi gidiyor ekranı iyi falan alim gitsin kafası. M1 de arkadaşa yeterli olur fakat M3 ya da yakında çıkacak olan M4'ü kullanmak istiyorsa onu tutan yok.

Evet M4 geliyor.
Fakat M2 alsanız 10 yıl götürür sizi bahsettiğiniz kullanım şekliyle.

Tahminimce M4 MacBook'lar 100 binden başlar(Air, 8 GB, 256 GB model). O parayı ona vermek lüks olur çünkü sizin ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır.

Ekosistemim var hocam o yuzden düşündüm, ve gorunusunu vs. bayağı begeniyorum.

Pek bir işe yaramıyor ekosistem iPad Pro ile MacBook'ta aynı uygulamalar yüklü hemen işe oradan devam edebiliyorum. iPad Pro'dan oyun oynuyorum aynı zamanda. Yeni gelen telefonu kontrol etme özelliği mesela 5 para etmez. Samsung ve Huawei gibi yeterli hizmetleri yok. Eko sistem konusunda çok geride kalmış bir şirket. Kullanıyoruz ama iş akışı için kolay taşınabilir ve uzun şarj konusundan dolayı virüs programı vs Windows Defender gibi bir şeyde olmadığı için rahat illegalizm ile yola tam gaz devam. Bence almalısın M3 16 GB 512 GB.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı