MacBook Air M.2 Photoshop programları için uygun mudur?

oscarserkan

Hectopat
Yeni bir diz üstü PC alacağım ancak sadece Illustrator ve Photoshop kullanıyorum. Bu programların stabil verimli şekilde çalışmasını istiyorum.

M.2 çipli 8RAM 8CPU 8GPU Air, Illustrator ve Photoshop kullanımı için nasıl uygun mu arkadaşlar?

Bunlar için alacaksan bir şey diyemem ama genel olarak macOS çok kötü bir işletim sistemi onu söyleyim. Deneyim etmediysen bilgilendireyim dedim.

Photoshop öyle ağır bir şey değil. Birçok sistemde rahat kullanılır. Diğer bahsettiğin program da öyle ağır bir şey değil.

Ayrıca çok üst düzey render falan almayacaksan yani film ve profesyonel videolar olmadığı sürece de render için de iş görür. YouTuberlık falan yapacaksan yani.

Gerek Macbook gerek normal laptopları da araştırabilirsin.

Bunlar için alacaksan bir şey diyemem ama genel olarak macOS çok kötü bir işletim sistemi onu söyleyim. Deneyim etmediysen bilgilendireyim dedim.

Photoshop öyle ağır bir şey değil. Birçok sistemde rahat kullanılır. Diğer bahsettiğin program da öyle ağır bir şey değil.

Ayrıca çok üst düzey render falan almayacaksan yani film ve profesyonel videolar olmadığı sürece de render için de iş görür. YouTuber'lık falan yapacaksan yani.

Gerek MacBook gerek normal laptopları da araştırabilirsin.

Yani bu programları kullanmak için alacağım. Masaüstü PC 4060 Ti var ve normal şekilde çalıştırıyor. Laptop olarak ilk kez Mac kullanacağım. 8 GB RAM olan Basic modeli yeterli olur mu acaba onun arasındayım.

Yani bu programları kullanmak için alacağım. Masaüstü PC 4060 Ti var ve normal şekilde çalıştırıyor. Laptop olarak ilk kez Mac kullanacağım. 8 GB RAM olan Basic modeli yeterli olur mu acaba onun arasındayım.
Olur olur. Ben de M3 giriş seviyesi var. Senin alacağında giriş seviyesi. Öyle devasa farklar yok arasında. Photoshop ile falan iyi çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı