Nodwan Dogukan
Hectopat
Hediye olarak veriyorlar.Huawei'nin yanındaki tablet nasıl 1TL oluyor? Öyle alınıyorsa ben direkt Huawei alırdım.
Apple'da 2. nesil airpods hediye ediyor amaHuawei'nin yanındaki tablet nasıl 1TL oluyor? Öyle alınıyorsa ben direkt Huawei alırdım.
Merhaba.
Windows kullanmayı seviyor musunuz?
Telefonunuz ne?
iPad'iniz var mı
Merhaba.
Telefonunuz ne?
Android telefon kullanıyorum. Bugüne kadar hep Windows kullandım.Merhaba.
Telefonunuz ne?
iPad'iniz var mı?
Ama pozitif teknoloji vermiyor:dApple'da 2. nesil airpods hediye ediyor ama![]()
Gürgençler veriyorAndroid telefon kullanıyorum. Bugüne kadar hep Windows kullandım.
Ama pozitif teknoloji vermiyor:d
Açıkcası 256 GB biraz yetersiz gibiBen Macbook air m2 kullanıcısıyım. Cihazdan da gayet memnunum. İşlerinizi gayet rahat halledebilirsiniz. Bir windows bilgisayardan çok daha uzun yıllar kullanabileceğinizi düşünüyorum
24400 TL'ye satıyorlarGürgençler veriyor
Edit:Gürgençler'de m2 stokta yok gözüküyor(
Evet bu konuda haklısın. Standart bir kullanıcı için sorun olmaz ama photoshop işi ile uğraşan birisi bu konuda sorun yaşayabilir. Açıkçası ben harici ssd öneririm.Açıkcası 256 GB biraz yetersiz gibi
Öğrenci belgeni tanımlattığında %6 oranında bir indirim yapılıyor.Açıkcası 256 GB biraz yetersiz gibi
24400 TL'ye satıyorlar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.