MacBook Air M.2'nin şarjı beklenenden hızlı gidiyor

Cihaz'a monitör bağlı değiken'mi bu sonuçları alıyorsunuz ?
Bağlıyken bu sonuçları alıyorum fakat bağlı değilken de şarj kesinlikle yukarıda Muhammed arkadaşımızın dediği gibi sonuçlar olmuyor.
Aynı modeli aldım bugün elime geçti 2 saat 30 dakika web ve azıcık YouTube'da video izleyerek yüzde 6 azalma oldu. 3 gün içinde pil hakkında geri dönüş yapabilirim.

Aynı modeli aldım bugün elime geçti 2 saat 30 dakika web ve azıcık YouTube'da video izleyerek yüzde 6 azalma oldu. 3 gün içinde pil hakkında geri dönüş yapabilirim.
Muhammed hocam selamlar. İnternette biraz araştırdığımda işletim sistemi kaynaklı olabileceği söylendi. Güncelledikten sonra bu problemleri çok yaşayan olmuş. Acaba işletim sisteminiz nedir ? Güncel midir ? Paylaşabilirsen sevinirim

Son düzenleme:
Bağlıyken bu sonuçları alıyorum fakat bağlı değilken de şarj kesinlikle yukarıda Muhammed arkadaşımızın dediği gibi sonuçlar olmuyor.

Muhammed hocam selamlar. İnternette biraz araştırdığımda işletim sistemi kaynaklı olabileceği söylendi. Güncelledikten sonra bu problemleri çok yaşayan olmuş. Acaba işletim sisteminiz nedir? Güncel midir? Paylaşabilirsen sevinirim.

Merhaba hocam işletim sistemim güncel. Ayarlar'dan baktım toplam 7 saat kullanmışım cihazı 3 saat YouTube 4 saat web ile yüzde 34 azalma oldu. Bugün ile birlikte cihaz ile 3. günüm aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyorun.

Peki arkada sadece safari veya tercih ettiğiniz browser mı vardı başka uygulamalarınız falan da açık mıydı ? İzlediğim videolarda backgroundda çalışan uygulamaların etkileri hep belirtiliyor da. Bir de düşük güç modunda mı kullanıyorsunuz cihazı ?
Merhaba hocam işletim sistemim güncel. Ayarlar'dan baktım toplam 7 saat kullanmışım cihazı 3 saat YouTube 4 saat web ile yüzde 34 azalma oldu. Bugün ile birlikte cihaz ile 3. günüm aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyorum

Peki arkada sadece Safari veya tercih ettiğiniz browser mı vardı başka uygulamalarınız falan da açık mıydı? İzlediğim videolarda backgroundda çalışan uygulamaların etkileri hep belirtiliyor da. Bir de düşük güç modunda mı kullanıyorsunuz cihazı?

Arkada sadece Safari açık. Klavye ışığını tamamiyle kapattım ve ihtiyacım olmayan araçları kapatıyorum. Hayır cihaz düşük güç modunda değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı