MacBook Air M1 2020 hala alınır mı?

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
Herkese selam. Günlük hayatta kullanmak için bir cihaz arıyorum. Yola iPad alma düşüncesiyle çıkmıştım ancak onlar daha pahalı geldi. MacBook'a döndüm. 2020 M1 kullanan var mı? Bu cihaz ne durumda şu an. Yalnızca günlük işlerde kullanacağım ve sağa sola taşıyacağım. Zaten kullanmış olduğum bir Windows masaüstü PC var o yüzden Mac'de çok ağır bir iş yapmam. (Photoshop, Premiere vs kullanmam en fazla iMovie kullanırım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
@dr1.6 o zaman iPad Air daha mantıklı olabilir. Günlük işler için çok mantıklı olsa da, iPad Air M2 almak da mantıklı olur.
Evet onu da düşündüm ancak arada kaldım biraz. iPhone kullanıyorum ama daha önce hiç iPad ya da Macbook kullanmadım. Düz mantıkta bir bilgisayarın iPad’den daha işlevsel olabileceğini düşünüyorum. iPad Air M2’de olan M2 işlemci Macbook’larda olan M2 ile birebir aynı mı?

Şuan bu yorumu MacBook Air`den yazıyorum. Cihaz oldukça güzel ve beklentilerimi karşılayacak gibi görünüyor. Ben de Müzik kayıt programı için kullanacağım. Daha sonrasında deneyimlerimi yeniden not edebilirim 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı